Prostreno.cz

Koktejl pro muže na podporu libida

Pánové, hledáte koktejl na zvýšení libida, který vám pomůže probudit touhu a podpořit sexuální výdrž? Zkuste tenhle zázračný nápoj!

Pokud se zabýváte zdravým životním stylem, pak byste v sexuální oblasti problémy mít neměli. Vždy se ale mohou vyskytnout situace, kdy v rámci milostného života můžete trochu „narazit“, ať už se za nehody postaví léky nebo stres. Bez ohledu na to, co vaše libido či sexuální výdrž ovlivňuje, lze to napravit.

Vztahový expert Jordan Gray vytvořil super koktejl, který vyrovnává hladinu hormonů a podporuje mužskou sexualitu. Nápoj se přitom hodí pro pány všech věkových kategorií. Používají-li se všechny uvedené ingredience, není koktejl tím nejlevnějším, co kdo kdy pil, na druhou stranu, není nutné pít ho denně. Takže, čím se začíná?

Namočte ořechy

Vezměte svůj oblíbený druh ořechů (mandle, kešu, vlašské ořechy atd.) a namočte je do misky s vodou. Tu vložte do ledničky po dobu nejméně deseti hodin. Zbavíte se tak patogenů. Ráno ořechy, kterých by měla být asi tak hrst, rozmixujte s trochou vody a rostlinného mléka libovolného výběru. Získáte tak dostatek tuků, bílkovin a dalších látek. Další položkou na řadě je maca prášek.

Maca je kořenová zelenina, u které se prokázalo, že pozitivně ovlivňuje pohlavní styk jak u mužů, tak u žen. Proto do mixéru přidejte i 1–2 polévkové lžíce organického maca prášku a stejné množství prášku kakaového. Ten je výborný pro srdce a srdeční oběh. Zároveň pozitivně ovlivňuje hladinu cholesterolu a dodává slušné množství vlákniny.

Smíchejte životabudiče

Zapomenout se nesmí ani na borovicový pyl (prášek). Díky pestré nabídce aminokyselin, minerálů, vitaminů, antioxidantů a hormonů může konzumace borovicového prášku výrazně zlepšit váš milostný život. Vyrovnává totiž hladiny testosteronu, proto ho někteří odborníci nazývají „borovicovou spermií“. Tento zázrak je využíván čínskou medicínou již tisíce let, a to z dobrého důvodu. Obsahuje více než 200 bioaktivních živin včetně 20 aminokyselin. Díky tomuto mocnému složení má tělo dostatek energie – právě i na ten sex.

Připravte se na milostný maraton

Zkrátka a dobře, do mixéru vhoďte 1–2 polévkové lžíce této dobroty a promíchejte. A která další položka nesmí chybět? Vitamin D. Ten totiž může hrát roli v produkci testosteronu, proto svůj koktejl obohaťte 3000 IU (2–3 kapky) tekutého déčka, nebo si jej prostě položte pod jazyk a nechte ho vstřebat. No a co by to bylo za koktejl, kdyby v něm chyběly nějaké ty tuky navíc? Hormonální rovnováha by tím trpěla! Proto si vyberte.

Je libo avokádo, kokosový olej či ghee neboli ghí (přepuštěné máslo)? V závislosti na výběru vždy zvolte jeden malý plod či 1–2 lžíce oleje či másla. Zasypte proteinovým práškem na bázi rostlin (nebo syrovátkou) – taktéž je řeč o jedné až dvou polévkových lžících, a vychutnejte si svůj povzbuzovač tak často, jak budete potřebovat.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Tousty k snídani

(41 hlasů)

Snídaňové muffiny

(12 hlasů)

Vaječná frittata se slaninou

(19 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat