Prostreno.cz

Konjaková houba sklízí v péči o pleť jeden úspěch za druhým

Důkladné odlíčení, zneviditelnění tmavých skvrn, zlepšení krevního oběhu či regeneraci kožních buněk. Tohle všechno nabízí houba získávaná z japonské léčivé byliny, která navíc pomůže i od akné. Zkusíte ji?

Zodpovědně dbáte o svůj zevnějšek? Pak by ve vaší koupelně neměla chybět konjaková houba. Tenhle přírodní, antibakteriální a čisticí poklad je v péči o pokožku naprostou špičkou. Tedy alespoň podle asijských žen, jejichž jemná pokožka je pověstná po celém světě.

Za málo peněz hodně zkrášlující muziky

Unikátní houba je získávána z asijské rostliny zvané konjac, které se někdy říká ďáblův jazyk, což je vcelku paradox. Jen tak mezi řečí, ze stejné rostliny se vyrábí i speciální mouka, jež je neodmyslitelnou složkou jistých druhů tamního pečiva. Ale zpátky na značky, tedy ke zmíněnému kosmetickému zlepšováku. Ten je vhodný pro všechny typy pleti, vydrží dva až měsíce a přijde vás na něco kolem stokoruny. Díky své jedinečné struktuře a vlastnostem svede kupříkladu tohle. A levou zadní!

Rázná stopka akné. To prostě chcete

Rostou vám rudé pupínky „jako houby po dešti“? Tak to byste si onen produkt měli pořídit co možná nejdříve. Je známo, že uvolňuje ucpané póry. To ale není všechno, neboť jeho antibakteriální složky léčí stávající akné, zatímco zabraňují růstu nových „nepřátel“. Jako bod navíc berte to, že vás zbaví i černých teček.

Vyrovnaný tón pleti a mladší vizáž? Bez problému

Jmenovaná „vychytávka“ je rovněž spolehlivým exfoliátorem. To znamená, že šetrným způsobem odstraňuje odumřelé kožní buňky, jejichž přítomnost zabraňuje absorpci používaných zkrášlovatel, čímž se tyto výrobky logicky míjejí účinkem. Tento druh peelingu je vhodný také při pigmentových skvrnách a celkově unaveném vzhledu, ovšem efektivně zpomaluje i tvorbu vrásek. Díky tomu, že zanechává pokožku hladkou a pružnou, se dočkáte i mnohem delší výdrže make-upu.

Parádní odličovač, který si nebere servítky

Všichni víme, že alfou i omegou bezchybné vizáže je důkladné odličování. A právě k tomu je konjaková houba jako stvořená! Máte dokonce hned dvě možnosti, jak ji využít. Buď ji necháte nasáknout vodou a dáte se do díla, nebo na ni nejprve nanesete váš oblíbený čisticí produkt či mýdlo – stačí jen opravdu malé množství. Ať už zvolíte jakoukoli variantu, po nečistotách a líčidlech nebude na tváři ani stopy.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Vaječná omeleta s lososem

(35 hlasů)

Brokolicová omeleta

(23 hlasů)

Croissanty s vanilkovým krémem

(38 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat