Prostreno.cz

Výroba domácího očního krému do jedné minuty

Nemáte dnes cestu kolem lékárny? Poptejte se tam po kapslích vitaminu E. Když rovnou dva kousky smícháte s kokosovým olejem a esenciálním kadidlem, získáte oční krém s úžasnými vlastnostmi!

Nedostatek spánku, alergie nebo stres. To jsou jen některé faktory, které budí dojem unavených očí. Jde s tím něco dělat? To víte, že ano. Přímo se nabízí pravidelná aplikace očního krému, který zlepší kvalitu pokožky v celé oblasti, přičemž zabojuje proti vráskám, zabrání tmavým kruhům a prodlouží výdrž nanášených líčidel. A že ho za hříšné peníze musíte kupovat? Ale kdeže, udělejte si ho přímo u vás doma!

Minimum úsilí, maximum výhod

Celý výrobní proces se neobejde bez tří klíčových ingrediencí. Tou první je kokosový olej, který zafunguje jako báječný zprostředkovatel cenných látek i tolik potřebné hydratace. V případě, že vám ale jakkoli nevyhovuje, ho lze nahradit olejem olivovým či hroznovým. Dále jsou potřeba dvě kapsle vitaminu E. Dají se sehnat třeba v lékárně a jejich cena rozhodně není likvidační. Sluší se připomenout, že vitamin E jakožto silný antioxidant regeneruje kožní buňky, zatímco pokožku zachovává elastickou a chrání ji před popraskáním. Vyplňuje také jemné linie, takže dokáže proces stárnutí lehce „přibrzdit“. Koho dalšího přizvat do party?

Esenciální kadidlový olej je důležitou složkou

Kadidlo není jen tradičním vykuřovadlem, které bezpečně znají návštěvníci kostelů. V esenciální podobě je totiž úžasným kosmetickým pomocníkem. Má schopnost vyrovnat tón pleti a utlumit její zarudnutí. Zároveň uklidňuje od svědění, urychluje hojení a zlepšuje vzhled jizev, přičemž potlačuje vrásky. Rovněž zachovává zdravé tkáně a láskyplně ošetřuje suchou kůži.

Postup, který zvládnete levou zadní

Když už jsme si představili všechny přísady, je nejvyšší čas na další krok. Rozehřejte tedy jednu polévkovou lžíci kokosového oleje a propíchněte „éčkové“ kapsle. Celý jejich obsah do něj nakapejte a přidejte dvě kapky „tekutého kadidla“. Po důkladném promíchání je vaše práce u konce. Vzniklý krém uchovávejte v dobře uzavíratelné lahvičce. Když ho budete používat každý večer před spaním, změny byste měli zaregistrovat v řádu několika týdnů.





Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat