Prostreno.cz

Zásoby živočišného uhlí je dobré mít po ruce

Zoufáte si nad nedostatečným objemem vlasů? Rozčiluje vás zápach linoucí se z lednice? Tak či tak povolejte do služby aktivní uhlí. Mimochodem, pomáhá i při kocovině nebo po bodnutí hmyzu!

Živočišné neboli aktivní uhlí je medicínský produkt, který pohlcuje bakterie, odpadní produkty, toxiny, střevní plyny, chemické sloučeniny a další nežádoucí látky, jež bývají příčinou průjmů, zánětů zažívacího traktu, nadýmání nebo bolestí žaludku. Máte tohoto černého zachránce ve vašem pohotovostním šuplíku? Měli byste vědět, že kromě léčení nevolností se dá využít i jinými způsoby. Například?

Rychlá pomoc po bodnutí hmyzem

Z nějakého nevysvětlitelného důvodu působíte na hmyz jako magnet? Pak se vám jistě bude hodit informace, že zmíněné léčivo poskytuje po útoku létajících nepřátel regenerační dotek. Smíchejte jeho menší množství s kokosovým olejem a směs aplikujte na zasaženou oblast. Zabráníte tak otokům a zmírníte bolest i svědění, přičemž podstatně urychlíte hojení.

Voňavá lednice i odpadkový koš

Uhlí v prášku či tabletách má zásadité vlastnosti, což znamená, že absorbuje a neutralizuje veškeré zápachy, kterých se potřebujete urychleně zbavit. Proč tedy talířek s jeho obsahem neumístit do lednice? Jako mávnutím kouzelného proutku zmizí veškeré pachové stopy i od aromaticky výrazných potravin a uvařených jídel. Nešlápnete vedle ani tehdy, když trochu nasypete také na dno odpadkového koše.

Potřebná spása při kocovině

Zaručených rad, jak nad kocovinou zvítězit, existuje bezpočet. Někdo nedá dopustit na česnečku či starou dobrou Vincentku, zatímco jinému se osvědčily ovocné šťávy, studené mléko nebo bylinky. Co si ale počít, když po ruce není ani jedno? Záchranu slibuje tabletka černého uhlí!

Hříva jako z reklamy. Pořiď si ji na počkání

Nešetrné barvení, nevhodný jídelníček, psychické vypjetí, nošení těsných účesů i opakovaná úprava horkými stylingovými přístroji. To jsou jen některé „hříchy,“ které kondici i vzhled vlasů neblaze ovlivňují. Co s tím? Na tuto otázku existuje jednoduchá odpověď. Při běžném mytí si přidávejte do šamponu i „černý prášek“. Tato pro mnohé neobvyklá přísada obnoví pH na pokožce hlavy, dodá objem a celkově zlepší kvalitu koruny krásy.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat