Prostreno.cz

V péči o pleť i vlasy je dobré využít i podmáslí

Že podmáslí musíte jenom pít? Kdo vám to namluvil? Tahle nízkokalorická dobrota dokáže při vnějším použití vyrovnat tón pokožky, zpomalit tvorbu vrásek, zabránit lupům nebo urychlit růst vlasů!

Hustá konzistence a nakyslá chuť. To je podmáslí, které obsahuje minimum tuků a maximum výživných látek. Díky tomu má přímý vliv na mozkové funkce, posiluje nervové tkáně, zlepšuje trávení a dodává energii. Co může tento nápoj, jež je vyhledávaným sortimentem dietářů, udělat pro pleť i vlasy? Samé lepší věci. Ostatně, posuďte sami!

Vyrovnaný tón pleti. To chcete

Už vás někdy napadlo potírat si podmáslím obličej? Že ne? Pak jste se připravili o způsob, jak z pokožky snadno a bezpracně odstranit nahromaděné nečistoty i odumřelé kožní buňky, které si s jednotným tónem pleti dvakrát nerozumí. Respektive vůbec! Sluší se poznamenat, že toto přírodní ošetření kůži krásně zjemní a zkvalitní, což poznáte už na první dotek i pohled.

Zpomalit stárnutí? No jasně

Složení jmenovaného občerstvení, jež nejlépe chutná ledově vychlazené, bojuje také proti zánětům, pozitivně ovlivňuje růst tkání a reguluje tvorbu kožního mazu. Zároveň podporuje regeneraci a pochopitelně zprostředkovává i nepostradatelnou hydrataci. Těmito výhodami to ale ještě nekončí, neboť snižuje také viditelnost stávajících a omezuje tvorbu nových vrásek. A tenhle elixír mládí máte v lednici! Proč ho nevyužít ve svůj prospěch?

Řekněte sbohem lupům

Lupy jsou dnes běžným kosmetickým problémem, s nímž má co do činění kdekdo. I vy o tom víte svoje? Možná neobvyklé, byť spolehlivé řešení představuje podmáslí. A to bez legrace. Zabraňuje na pokožce hlavy růstu plísní, které jsou nejběžnější příčinou zmíněné „bílé svízele“. Zkuste si uvedenou blahodárnou tekutinou masírovat kořínky alespoň deset minut. Čím častěji tak učiníte, tím lepších a rychlejších výsledků se dočkáte. Mimochodem, přesně tímto způsobem lze také popohnat pomalý růst vlasů. Podmáslí hřívě poskytne i ochranu před nepříznivými vnějšími vlivy.  





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat