Prostreno.cz

Banánové smoothie podporuje hubnutí a zlepšuje náladu

Dietních zlepšováků existuje bezpočet. Ještě jste nenarazili na ten, který by vám opravdu „pasoval“? Ochutnejte koktejl z banánů, lněných semínek, zázvoru a špenátu. Podpoří psychiku i štíhlé křivky.

V dnešní době je na trhu spousta produktů, které údajně zlepšují celkové zdraví a urychlují hubnutí. Jenže problémem je, že celou řadu lidí odrazuje jejich chemické složení, možné nežádoucí vedlejší účinky i vyšší cena. A právě proto se mnozí opět obrací k přírodním prostředkům, protože i tudy vede cesta, jak obnovit rovnováhu těla a zatočit s kily navíc. A jeden takový vám teď představíme!

Dostupné ingredience, snadný postup

K přípravě chutného nápoje budete potřebovat dvě polévkové lžíce lněných semínek, šálek mražených borůvek, jeden větší banán, lžíci nastrouhaného zázvoru, půl šálku špenátu a trochu vody. Jakmile všechny jmenované přísady zpracujete pomocí mixéru, léčivý a zeštíhlující drink je na světě. Jaké parádní bonusy získáte s první ochutnávkou? Na tyhle se můžete těšit!

Trávení bez komplikací. A nejen to

Tenhle osvěžující drink překypuje draslíkem, vlákninou, vitaminy i antioxidanty. Díky tomu podporuje hladký průběh trávení a vyrovnává hladinu cukru v krvi. Také odstraňuje nahromaděné škodliviny, zatímco zefektivňuje vstřebávání přijatých živin.

Rychlejší metabolismus a prevence přejídání

Vámi umíchané občerstvení má další vítané přednosti. Jistě vás potěší skutečnost, že vlivem zázvoru urychluje metabolické funkce, prodlužuje pocit sytosti a potlačuje chutě k jídlu. Jeho konzumace je tedy skvělou přípravou na plavkovou sezonu.

Dávka úsměvu i dobré nálady

Řekněme si upřímně, že v moderním stresujícím světě je optimismus zcela nedostatkovým zbožím. A právě proto vám jmenovaný nápoj tolik prospěje. Borůvky totiž obsahují cenné látky, které zabraňují výkyvům nálad, navozují duševní harmonii a zabraňují depresím, což prokázala nejedna odborná studie. Kam se na malé fialové lesní plody hrabou prášky na nervy!





Celkem 0 komentářů

Tip na večeři

Více tipů
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat