Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 03.12.2022

ne, nepomáhá to

Petr 24.11.2020

Je vidět, že ten kdo dělal tenhle článek neví vůbec nic a lidském těle a o tom, jak funguje spalování tuků... Nesnáším, když někdo šíří tyto lži a myslí si, že si to urychlí a najde si jednodušší cestu, jak získat lepší postavu...TAK ZNOVU, tuky se pálí, pokud jste dlouhodobě v kalorické deficitu...musíte mít správně nastavený jídelníček, trénink a regeneraci, takže bych chtěl doporučit autorovi tohoto článku, aby nedával špatné dietní rady lidem, asi si neuvědomuje, že to může uškodit a někomu přivést komplikace.

Johan 24.11.2020

:-)) Opět recept, který sice neuškodí, ale celkem je na prd. "Kousek strouhaného zázvoru", Vás při denním konzumování více jak 4g. přivede do ordinace Vašeho obvodního lékaře.

jardap 23.11.2020

Přece. "Nezapomeňte ani na kousek strouhaného zázvoru."

Jitka 23.11.2020

celý život stejná 54kg

Zdenda 23.11.2020

To jarda:jardo u článku s citronem a máš ho nastrouhat

jarda 23.11.2020

kde máš ten zázvor(okurka,koliandr a citron zde je )

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat