Prostreno.cz

Ananasový koktejl s limetkou vylepší křivky i trávení

Už nevíte, čím byste si pitný režim ozvláštnili? Možná by vám zachutnal nápoj, který urychlí spalování kalorií, podpoří detoxikaci a ještě omladí pleť. Z čeho se tento elixír skládá?

Rádi byste před příchodem plavkové sezony zapracovali na svých tělesných křivkách? Nebo byste potřebovali vyladit trávení či trochu zredukovat škodlivý cholesterol? Žádný problém! Dopřejte tělu správné zbraně a půjde to jako po másle.

Tekutá vzpruha se zajímavými schopnostmi

Dnes vám odtajníme recept na koktejl, který je nejen osvěžující a lahodný, ale má i léčivý a zeštíhlující potenciál. Je totiž napěchován celou řadou výživných látek, jež alkalizují a posilují organismus. Jeho složení urychluje spalování kalorií a zlepšuje metabolické funkce, přičemž tlumí záněty, zvyšuje energetickou hladinu a podporuje regeneraci. Zároveň povzbuzuje detoxikační procesy a tím i odstraňování nahromaděných toxinů. Výčet vedlejších účinků je ale ještě rozsáhlejší…

Něco pro pleť, imunitu i kosti

Zmíněné občerstvení, které vám zpestří pitný režim, také normalizuje krevní tlak a pomáhá dosáhnout kvalitnější pokožky, neboť mírní akné a zpomaluje tvorbu vrásek. Vyzdvihnout se ovšem musí i jeho protirakovinové a protivirové působení, stejně jako to, že zesiluje imunologické reakce. Živiny, které jeho prostřednictvím získáte, rovněž příznivě ovlivňují kardiovaskulární systém, představují prevenci osteoporózy a zajišťují správnou činnost štítné žlázy. Nelze jim odepřít ani to, že omezují pravděpodobnost šerosleposti. Je zřejmě na čase představit vám hlavní ingredience tohoto životabudiče, viďte?

Dobrota, kterou máte za chvilku

K přípravě budete potřebovat dva šálky ananasu, šťávu z poloviny limetky, jeden šálek špenátu, pár pampeliškových květů, trochu pomerančového džusu a jednu polévkovou lžíci spiruliny (tmavozelená vodní mikrořasa). Všechny jmenované suroviny zpracujte v mixéru, dokud nedocílíte ideální hladké konzistence. Pak už zbývá tuto dávku zdraví jen ochutnat…





Celkem 1 komentářů

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat