Prostreno.cz

Pro pevnější erekci dopřávejte partnerovi cibuli

Když je pevný a tvrdý jako skála, milování bývá hezčí a uspokojivější. Ale jak pánskému přirození pomoci v tom, aby se stalo maximálně schopné, výkonné a pevné? Jakožto osoba, která je v kuchyni jako doma, nasměrujte jídelníček svého partnera blíž k vášni!

Když je pevný a tvrdý jako skála, milování bývá hezčí a uspokojivější. Ale jak pánskému přirození pomoci v tom, aby se stalo maximálně schopné, výkonné a pevné? Jakožto osoba, která je v kuchyni jako doma, nasměrujte jídelníček svého partnera blíž k vášni!

K erekci dochází tehdy, když se krev nahrne do topořivých tělísek penisu. Penis i žalud se zvětší, souběžně s tím dochází k napřímení a zpevnění pyje. Obvykle v reakci na účinnou sexuální stimulaci, ale i pouhou myšlenku, nebo zcela samovolně během spánku, kdy muž vstoupí do jeho nejhlubší fáze REM. A teď jedno sladké tajemství. K pevnosti a udržení erekce přispívají i potraviny. Jaké? Tyhle by se měly stát pravidelnou součástí pánského jídelníčku!

Mocná cibule

Výzkumy ukazují, že cibule podporují činnost srdce a pomáhají „čistit“ srdeční věnčité cévy a tepny. Umožňují tím snadnější oběh krve a dokonalejší zásobování orgánů živinami a kyslíkem. Ve výsledku tak pozitivně přispívají k tomu, že je mužské přirození v pozoru, připravené pro pohlavní styk.

Zázvor

Zázvor mají mnozí lidé spojený spíš s podzimem a zimou, nachlazením, chřipkami a posilováním imunity. Pravda je taková, že pár zázvorových čajů nebo lžiček sušeného zázvoru týdně skutečně a prokazatelně zoceluje obranyschopnost, ale taky přispívá k ochraně kardiovaskulárního systému, snižuje riziko infarktu a arteriosklerózy a zároveň zlepšuje průtok krve. Zázvor všechny penisy milují!

Špenát

Na pohled není příliš sexy, ale ty účinky! Nenápadný špenát je zdrojem hořčíku, jenž také rozšiřuje krevní cévy a stará se o to, že krev do rozkroku proudí víc než hladce. Někteří si dokonce stojí za tím, že pravidelná konzumace špenátu pomáhá při zvětšování obvodu penisu Tak budiž, za pokus to stojí.

Losos

Omega-3 mastné kyseliny dokážou pozitivně ovlivnit mužskou erekci, s níž má potíže téměř polovina mužů středního věku. Kde je najít? K zásobárnám patří losos, ale i vejce, sardinky, makrela, tuňák či mořský pstruh. Kdo není fanouškem ryb, může vsadit na lněná, chia nebo slunečnicová semínka. V kurzu jsou také vlašské, pekanové, burské a makadamové ořechy.

Meloun

Vodní melouny mají vysoké množství aminokyseliny citrulin, která pomáhá při zvětšování velikosti penisu. V těle se totiž mění na aminokyselinu L-arginin, jež je užitečná při dilataci krevních cév. Svému partnerovi meloun podávejte co nejčastěji, postaráte se tak o navýšení jeho pitného režimu (je plný vody), ale i pevný stožár pod trenkami.

Zdroje: www.ncbi.nlm.nih.gov/pmc/articles/PMC1831906/





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Omeleta se sýrem

(8 hlasů)

Snídaně s malinami

(20 hlasů)

Omeleta plněná špenátem

(35 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat