Prostreno.cz

Sny o zmrzlině mohou být známkou přehnané shovívavosti

Jedli jste ve snu zmrzlinu? Nebo vám upadla na zem? Jaké její interpretace věstí dobré zprávy, a kdy se jedná o varování? Věnujte pozornost sdělení, které vás může nasměrovat na zcela jinou a lepší životní cestu!

Sny, ať už příjemné či nepříjemné, míváme skoro všichni. Tedy až na 0,38 procenta jedinců, kteří jsou dle statistik o toto podvědomé noční vysílání kdovíproč ochuzeni. O čem se nám zdá asi nejčastěji? Prý je to volný pád, létání, vypadávání zubů či pronásledování. Je tu však jeden scénář, který se vzhledem k aktuálnímu ročnímu období přímo nabízí. Týká se zmrzliny!

Návrat do starých dobrých časů?

Zmrzlina je lahodná a osvěžující pochoutka, která mnohým připomíná dětství. Že by se tedy jednalo o dobré znamení, jež má co dělat s pohodou, láskou a radostí? Může to tak vypadat. Anebo také nemusí. Je pravda, že v některých kulturách je snění o zmrzlině považováno za symbol blížícího se štěstí. Ovšem existují i jiné interpretace.

Podle nich může být vidina této ledové sladkosti známkou přílišné shovívavosti či jakýmsi varováním, že si snílek stanovil nereálné cíle. Ono také dost záleží na tom, co ve snu se zmrzlinou děláte. Článek publikovaný na internetovém serveru dreaminformer.com doporučuje věnovat pozornost tomu, zda ji jíte, kupujete, sbíráte ze země, toužíte po ní, nebo vám byla ukradena. Způsob, jakým je prezentována, vám pomůže lépe pochopit celý kontext, pointu i důvod, proč se něco takového ve snu objevuje.

Pozor, partnerská krize na obzoru!

Zmíněný server pak upozorňuje na to, že konzumace zmrzliny věstí příznivé a radostné zprávy. Jestli ale sledujete, jak si ji dopřává někdo jiný a vám je odepřena, může to ukazovat na napjatý partnerský vztah a rýsující se krizi. Jste-li ve snu jejím prodavačem, s největší pravděpodobností vám něco chybí, nebo se něčeho hodně bojíte. Pokud vám způsobila žaludeční potíže, prý se vám někdo shůry snaží sdělit, že vnímáte život příliš materialisticky a měli byste to změnit.

Zdroje: www.thelist.com, www.dreaminformer.com, www.sleep.org/sleep-questions/how-often-dreams/





Celkem 1 komentářů

Tip na snídani

Více tipů

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Omeleta s parmezánem

(20 hlasů)

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat