Prostreno.cz

Velmi příjemné postelové pálení kalorií

Hubnutí díky sexuální dietě? Zní to divně, ale funguje to – pokud vsadíte na ty správné sexuální polohy. Přebytečné kalorie můžete ztratit nejen rychle a úspěšně, ale také velmi příjemným způsobem.

Alfou a omegou hubnutí pomocí „sexuální diety“ jsou správné sexuální polohy. Během 30 minut můžete ztratit až 350 kalorií – stejné množství byste ztratili běháním po dobu 40 až 50 minut. Ale nakonec záleží jen na vás, co je pro vás zábavnější?

Sexuální pozice pro hubnutí

Abyste mohli zhubnout pomocí sexuálních pozic, nemusíte nutně provádět složité polohy podle kámasútry. I při klasických sexuálních polohách dokážete přebytečná kila úspěšně shodit. Například při misionářské poloze, při které spálíte kolem 40 kalorií za minutu – alespoň u mužů. Pozice „na koníčka“ je vhodnější pro hubnutí žen: můžete ztratit celkem 49 kalorií za minutu.

Nejslibnější věcí při hubnutí je však klasické „kouření“: Ačkoli pasivní muži spálí pouze 37 kilokalorií, aktivní ženy až 150 kalorií! Ale proč nevyužít při hubnutí vodu? Posaďte se mu na klín a ztratíte kolem 54 kalorií za minutu.

Hubnutí při líbání? To taky funguje!

Ale dieta nemusí být vždy jen o sexuálním styku. I pouhé líbání může s hubnutím pomoci – i když ne tak účinně jako zmíněné sexuální polohy. Protože na francouzský polibek potřebujete celých 38 obličejových svalů. Polibkem lze spálit až 20 kalorií – samozřejmě za minutu. Příjemný vedlejší efekt: čím déle polibek trvá – v průměru kolem dvanácti sekund – tím větší napětí ve svalech zajistí pevnější kontury. A i když to není nejúčinnější zbraň na přebytečná kila, proč nevyužít líbání proti stárnutí. 

Zdroj: www.howtodoit.com





Celkem 1 komentářů

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Vanilkové vafle

(40 hlasů)

Omeleta s banánem

(13 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat