Léčivé minerály, které ochraňují zdraví či domácnost

Deprese, splašené hormony, špatné energie v domě či třeba samota? Využijte sílu léčivých kamenů. Ty vám pomohou s čímkoli, o co je požádáte!

Po tisíce let starověké civilizace využívaly sílu krystalů pro uvolnění psychických, fyzických a duchovních blokád. Dřív byli lidé vnímaví vůči vibracím krystalů a kamenů a s pomocí myšlenek spojovali své vědomí s tělem. Chcete to taky zkusit? A co vám brání? Vyberte si svého spojence! Zde je malá část toho, co máte k dispozici.

Abalon pro uklidnění

Abalon je přírodní perleť. Podle všeho uzdravuje, vytváří uklidňující energii a podporuje klidnější vystupování. Američtí domorodci o perleti tvrdili, že když se používá společně se šalvějí, unáší do nebe. Vy si ale pamatujte, že pokud máte problémy ve vztahu a ocitli jste se ve slepé uličce, měli byste abalon nosit při sobě.

Achát jako ochrana

Patří k nejstarším léčebným a ochranným kamenům, proto se často objevuje jako amulet. Přináší odvahu, emocionální sílu a sebedůvěru.

Ametyst coby domácí hlídač

Podporuje vnitřní sílu, přináší bohatství a ochraňuje mysl svého nositele. Patří k ochranným kamenům domácnosti. Tvrdí se o něm, že má nejsinější moc zbavit domov jakéhokoli negativního vlivu.

Azurit podporující dobré rozpoložení

Kámen nebes“ probouzí psychické schopnosti a intuici. Zmírňuje psychickou zátěž, čistí mysl a rozpouští zablokovanou energii.

Krvavý kámen pro očistu

Mechový heliotrop, pro který má angličtina výraz bloodstone, si společnost po tisíce let cení díky jeho léčivé energii. Čistí a detoxikuje tělo, uzemňuje negativní energie a očišťuje organismus. Pokud patříte ke sportovcům nebo máte fyzicky náročné povolání, krvavý kámen vám dodá vitalitu a sílu.

Karneol při plnění plánů

Zvyšuje osobní sílu a fyzickou energii, přináší odvahu, kreativitu a posiluje vůli, což se hodí zvlášť v případě, že plníte nějaký úkol či předsevzetí.

Granát zmírňující deprese

Jedná se o kámen zdraví a energie, který zvyšuje energii, nadšení a radost. Pomáhá přesunout chi a tok energie v těle, stimuluje fyzickou aktivitu. Granát je dobrý kámen na pomoc v depresi.

Malachit pro nový život

Kámen transformace. Pomáhá při čištění a očistě všech čaker, usnadňuje uvolnění negativních zkušeností, je velmi inspirující a přitahuje lásku otevřením srdce.

Měsíční kámen určený ženám

Zvyšuje plodnost, harmonizuje mysl, pomáhá s produkcí hormonů a upravuje metabolismus.

Pyrit přitahující bohatství

Je znám jako pomocník při finančních potížích a patří k tradičním symbolům peněz a štěstí.

Selenit jako uzdravující pomocník

Používá se v celostní medicíně pro fyzické uzdravení všeho druhu.

Serpentin působící na hormony

Dává hormony zpět do rovnováhy. Pomáhá vyklidit a uvolnit husté oblasti čaker, takže díky tomu může dojít k uzdravení.







Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Tento týden bude obzvláště intenzivní. Řada planet, včetně vašeho vládce Marta, bude fungovat jako katalyzátor pro změny a přináší s sebou jak napětí tak odměny.V oblasti kariéry budou dveře otevřené široko. Nic neskončí přesně tak, jak jste ... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

33 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
2 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat