Virtuální randění je zase v kurzu

Randění může mít mnoho podob. V současné době letí hlavně to virtuální, které umožňují videohovory. Odpadají tak náklady na dopravu i stravu a člověk může mít několik schůzek denně, aniž by se zvedl z gauče. Jak efektivní!

I když je pandemie covidu dávno pryč, stále ji máme v živé paměti. Na strach z nákazy, roušky, litry dezinfekce, sociální izolaci a děsivé lékařské prognózy se prostě nezapomíná! Populace si v ní ale našla i něco dobrého a praktikuje to dodnes. Jde o virtuální randění, které je teď snad ještě populárnější než v době kovidu.

Co je doma, to se počítá

Sjednat si dostaveníčko někde v restauraci nebo kavárně? Tomu už jaksi odzvonilo. Průzkum jisté zahraniční seznamovací on-line aplikace prokázal, že ohromujících 65 procent lidí ve věku od 18 do 27 let dává přednost takzvaným digitálním schůzkám. Prý je to efektní, šetří to čas, peníze i nervy, shodují se příznivci tohoto způsobu randění. Navíc jim to umožňuje rychle vyřadit potenciální podivíny, aniž by se s nimi museli setkat tváří v tvář a čelit trapným situacím. Vždy přece stačí zmáčknout tlačítko a hovor okamžitě ukončit, že? I to je velké plus.

Méně nákladů, více pohody

„V současnosti si lidé nemohou dovolit ani nájem, natož pravidelně chodit na rande a drahé večeře. S virtuálním setkáváním odpadají náklady na dopravu i stravování. Člověk může mít i několik schůzek denně, které absolvuje hezky v pohodlí svého domova,“ popisují možná i vlastní zkušenosti provozovatelé zmíněné flirtovací aplikace. Výhody jsou to dozajista lákavé, ovšem randění prostřednictvím videohovoru může mít i své stinné stránky. „Civění“ do monitoru není totéž jako osobní kontakt, proto dokáže celkový dojem o nápadníkovi poněkud zkreslit. Celková stavba těla i jeho přirozená vůně, panující chemie, chování dotyčného ve společnosti i osobní interakce – to jsou věci, které z obrazovky vyčíst tak docela nejdou. Inu, každé podnikání má určitá rizika…

Zdroj: www.businessinsider.com/gen-z-virtual-first-dates-high-cost-of-living-2024-4






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

Očekávejte náročný týden, ale s velkým potenciálem pro růst a rozvoj. Budete se cítit motivováni pracovat na svých cílech a ambicích a to vám poskytne silný pocit směru a jistoty.Na pracovišti můžete čekat nové příležitosti, nové... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

197 Příspěvků
Poslední příspěvek 23:13
2 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:58
1 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:13

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat