Horoskop na květen 2024

Co si hvězdy připravily na měsíc lásky?

Beran

V květnu se v Beranovi probudí touha poznávat nové lidi. Profesionální nasazení proto ustoupí do pozadí, a vy se přesunete za novými zážitky. Můžete se těšit na setkání se spoustou nových lidí z různých kultur, kteří do vašeho života přinesou spoustu vzrušení a nový pohled na svět. Jak se říká, nejlepší jsou neplánované akce a květen přímo vybízí ke spontánním rozhodnutím. Tak toho využijte a zkuste chvíli dělat to, co vám říká vaše intuice. Můžete zažít něco nepředstavitelného.

S příchodem tohoto měsíce se energie Berana bude neustále zvyšovat. Díky pěknému počasí vás možná přepadne pracovní demotivace a budete se raději věnovat volnému času. Nesnažte se s tím bojovat, protože se budete cítit šťastní pouze tehdy, když splníte své potřeby.

Květen je měsícem lásky. Pokud máte partnera, budete s ním chtít trávit více času. Pokud jste však single, dejte si pozor na deprese, které se mohou objevit.

Býk

Květen probouzí v Býkovi nesmírnou touhu po lásce a fyzickém kontaktu. Tento měsíc přitom můžete pociťovat nadměrnou potřebu partnera ovládat a přivlastňovat si, což rozhodně není žádoucí, a naopak by mohlo vést ke zklamání. Zbavte se proto svých majetnických sklonů, dejte partnerovi prostor a užívejte si společně strávené chvíle. V této době se probouzí nová životní energie a otevírají se nové možnosti pro váš osobní růst, tak se nenechte ničím odradit.

V květnu Býci díky vlivu Slunce znovu získají důvěru ve všechny aspekty života. Proto je vhodný čas vrátit se k věcem, kterým jste se dosud vyhýbali a říkali, že v tom nejste dost dobří. Možná budete tentokrát velmi příjemně překvapeni.

Blíženci

Květen je především o vztazích. Konečně najdete harmonii a vaše pocity se stabilizují. Postupně se posiluje schopnost vcítit se do druhých a přizpůsobit komunikaci pocitům ostatních lidí. Proto budete moci přivést zpět na svou stranu ty, kteří se od vás na chvíli vzdálili, a najdete společnou řeč. V této době budete náchylní k závislostem, takže si dávejte pozor, co děláte a zda vás to nepřeválcuje.

Blíženci se v květnu pokusí kompenzovat konflikty, které v posledních měsících vyvolali. Díky Venuši to půjde jako po másle – dodá vám trpělivost, oddanost a nezištnost. Nečekejte ale, že vše napravíte pár sladkými slovy. Některé vztahy jsou prostě příliš rozbité.

Venuše vás dožene i po stránce peněz. Často budete mít tendenci dělat velké nákupy věcí, které ve skutečnosti nepoužíváte. Vaše okolí si toho může všimnout a mnozí se nebudou stydět probírat vaše sklony s ostatními.

Rak

Raci budou v květnu čelit dlouhodobě narůstajícím vztahovým problémům. Malé věci, které vám unikly, vyplouvají na povrch a rozvinou se ve vážnější problémy, které je třeba řešit. Během této doby však budete unavení a nebudete ochotni o těchto věcech přemýšlet. Není ale nutné dělat vše najednou; je důležité iniciovat alespoň postupné změny.

Pokud nemáte partnera, tato doba není nejlepší na navazování nových vztahů, spíše ji využijte ke zjištění svých snů a potřeb.

V květnu Mars negativně ovlivní všechny narozené v tomto znamení. Budete mít tendenci se problémům vyhýbat tím, že je odložíte na později. Na druhou stranu je váš ochranný instinkt silnější než obvykle. Pokud je někdo z vašich blízkých v nebezpečí, budete ho bránit za každou cenu a nebudete váhat použít ani fyzickou sílu. Ti z vás, kteří se snaží své city potlačit, však dosáhnou pouze hněvu.

Lev

V květnu začne Lev myslet na rodinu. To je doprovázeno touhou prohloubit svůj vztah s partnerem a dětmi. Všechno ostatní během této doby ustoupí do pozadí a vy se budete soustředit pouze na svou rodinu a její štěstí. To z vás udělá dokonalého partnera a rodiče. Pokud ještě nemáte rodinu, tento měsíc je ideální čas na navázání vážných známostí. Využijte tedy příležitost, otevřete se novým zkušenostem a buďte sami sebou, čekají vás příjemné chvíle.

Květen by mohl být pro Lva velmi nabitý, zvláště pokud jde o rodinu. Horoskop naznačuje, že se může stát něco, co změní váš život. Bude to měsíc lásky, je tedy možné, že dostanete dobré zprávy o něčí svatbě nebo těhotenství. Nebojte se být šťastní, ať už se jedná o vás, nebo jiného člena rodiny.

Celkově pro vás bude tento měsíc plný štěstí a klidu, a to natolik, že často zapomenete na práci nebo školu a místo toho si budete užívat chvíle venkovních aktivit.

Panna

Květen bude pro Pannu náročným měsícem. Zejména v oblasti kariéry je mnoho překážek, které musíte překonat. Nebude to snadné, ale zvládnete vše. S vaší trpělivostí, která vám tento měsíc jistě nebude chybět, můžete dosáhnout mnohého, a navíc získáte cenné zkušenosti, které můžete později využít ve své kariéře. Ve vztahu se však budete potýkat se strachem z upřímnosti, což by mohl být později problém. Pokud se vám něco nelíbí, řekněte to hned a na nic nečekejte.

V květnu budou Panny pod výrazným vlivem Jupitera. Bude zodpovědný za váš neukojitelný hlad po nových informacích. Nově získané informace vám navíc mohou pomoci k lepším výkonům v práci.
Pokud jde o rodinu, budete mít tendenci chovat se ke všem velmi opatrně a dělat vše pro to, abyste nikomu neublížili. Přesto je někdy lepší věci říkat jasně – můžete tak výrazně urychlit jejich řešení.

Váhy

Květen vám do života vnese lásku a vášeň. Ti z vás, kteří jsou ve vztahu, se mohou radovat z opětovného nalezení jiskry. Budete se znovu cítit zamilovaní a znovu po sobě toužit. Nechte proudit tu velkou energii a udělejte to. Zkuste si zarezervovat pobyt v hotelovém resortu jen pro vás dva a nenechte se ničím obtěžovat. Pokud jste single, čeká vás doba plná flirtů a bezesných nocí. Vaše charisma bude vyzařovat na dálku a okouzlíte téměř každého, na koho se jen usmějete.

Díky Venuši budete úspěšní ve všech oblastech života. Ti ve vztahu si užijí pozornost svých partnerů, kteří budou cítit potřebu se o vás starat a vždy vám udělat radost. Jednotlivci se budou těšit zvýšenému zájmu ze strany opačného pohlaví, což zvedne vaše sebevědomí.
Hlavně na konci května dbejte na své zdraví. Měli byste omezit konzumaci alkoholu, protože příští úplněk ve Vahách může způsobit zdravotní problémy s ledvinami. Pokud máte chuť, sklenka vína je fajn, ale večírky a oslavy je lepší odložit na příští měsíc.

Štír

Květen bude časem lásky a romantických vztahů. Štíři by mohli využít tento krásný čas k tomu, aby vzali své blízké na dovolenou, protože je to jedinečná příležitost strávit spolu krásné chvíle. Kdo partnera nemá, má tento měsíc velkou šanci potkat toho pravého. V květnu nebude potřeba řešit žádné problémy, takže si můžete užívat přítomný okamžik. Díky tomu z vás bude vyzařovat spousta pozitivní energie a lidé kolem vás z toho budou ohromeni.

Ve vztahu s partnerem se budete cítit skvěle. Vyrazte s ním/ní na víkend mimo město, nebo si dopřejte příjemný a pohodový večer v lázních a relaxujte. Svobodní Štíři budou ve společnosti oblíbení a díky Venuši je nebude moci nikdo odmítnout.

Velmi dobře se vám bude dařit i v práci. Nápady přicházejí a vy využijete příležitosti a budete úspěšní. Jen si dejte pozor, abyste nebyli příliš lehkomyslní a sobečtí.

Střelec

Květen pro vás bude měsícem osobního rozvoje. Střelci posílí všechny smysly, což jim pomůže orientovat se ve všech aspektech života, zejména ve vztazích. Budete otevření novým informacím a zkušenostem. Je však možné, že se v některých situacích můžete jevit jako přecitlivělí, což by partnera mohlo odradit. Nejlepší volbou je nechat své emoce plynout a pozorně je pozorovat a pak vyvodit závěr. To vám může pomoci posunout se v životě dál. Během této doby si utřídíte své priority a cíle a půjdete za nimi.

V květnu bude Střelec pod vlivem Jupitera od partnera očekávat maximální pozornost a péči.
Tento měsíc je také ideální čas zamyslet se nad svými zlozvyky a bojovat s nimi. I když se to zprvu může zdát nedosažitelné, určitě vás to posune dál.

Kozoroh

Květen Kozorohům přinese silné ambice. Podaří se vám dosáhnout všeho, co si stanovíte jako cíl, a nic vás neodradí. Bude vás bavit být středem pozornosti a bude vám jedno, jestli o vás lidé mluví hezky nebo ne. Vaše sebestředné chování povede k hádce s vaším blízkým přítelem a později toho budete litovat. To nejlepší, co můžete tento měsíc udělat, je uzavřít se do své bubliny a jednoduše se soustředit na své cíle. Je dobré začlenit do svého rozvrhu nějaké cvičení, vaše tělo vám později poděkuje.

I když je kalendářní rok sotva v polovině, vlivem Marsu si přejete, abyste již dosáhli všeho, co jste si letos stanovili. Budete drsní na sebe i na ostatní, a pokud vás někdo konfrontuje, povede to k ošklivé hádce. Budete však přesvědčeni, že máte pravdu a nebudete chtít slyšet jiné názory.

Vodnář

Květen vyvolá u Vodnářů rozporuplné pocity. Dostáváte se na křižovatku v osobním životě a nevíte kudy kam. Nejvíce vás bude stresovat váš milostný život. Začnete pochybovat, zda je váš partner ten pravý, vynoří se vzpomínky na vaši starou lásku a začnete je srovnávat. Měli byste zkusit najít vnitřní rovnováhu a na chvíli vypnout. Prospěje vám procházka lesem, čerstvý vzduch a trochu pohybu. Budete se také cítit nabití, když budete kolem jiných lidí. Pozvěte tedy někoho z přátel na sklenku vína a bavte se.

Během tohoto měsíce můžete mít ve vztazích trochu chaos. Milujete svého partnera, ale přesto se často vracíte ke svému poslednímu vztahu a přemýšlíte, co jste udělali špatně. Budete zvláště náchylní k bolestem kloubů a vaše pokožka je také citlivá. Neváhejte proto investovat do kvalitních tělových mlék a vitaminů.

Ryby

Během této doby v sobě pocítíte tolik lásky. Je to proto, že květen přinese spoustu něhy a náklonnosti. Tento měsíc je ideální pro poznávání nových lidí a utužování vašich stávajících vztahů. Díky svému přirozenému kouzlu přitahujete pozornost ostatních lidí, kteří se s vámi cítí bezpečně. Máte také úžasnou schopnost soucitu, takže budete oporou každému, kdo to potřebuje. Pomoc druhým vám přinese uspokojení a také vám pomůže utřídit si myšlenky. Můžete dojít k nějakým závěrům ohledně vašeho vztahu s partnerem.

Květen je pro mnohé měsícem lásky a u Ryb tomu jistě nebude jinak. Samozřejmě budete nadšení, ale pokud vás partner zklame, způsob, jakým to zvládáte, může o povaze vašeho vztahu vypovědět mnohé, co jste si možná dlouho nepřipouštěli. Je to proto výborná příležitost se na chvíli zastavit a zamyslet se nad tím, zda jste ve vztahu spokojeni či nikoli.
Tato doba by mohla přinést i lítost nad minulostí. Neměli byste kopat příliš hluboko, ale dívat se dopředu.

Zdroj: www.ahoroscope.de/zodiac






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

6 Příspěvků
Poslední příspěvek 12:04
19 Příspěvků
Poslední příspěvek 11:09
87 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat