Maličkosti ke štěstí za deset minut

Někdy je všechno „na prd“ a my toužíme po jednom – trochu pocitu štěstí. Takže první dobrá zpráva – od štěstí vás dělí jen deset minut.

Je pravda, že nikdo nemůže najít velké, věčné štěstí během deseti minut a stisknutím tlačítka. Ale někdy stačí ke štěstí jen malá vzpruha, solidní posilovač nálady, díky kterému se cítíme o něco lépe. A kde ji vzít? Máme pár nápadů...

Pusťte si hudbu a tancujte

Jasně, když máme špatnou náladu, nemáme chuť na párty nebo diskotéky - ale mezi "podělaným životem!" a "bude to v pohodě" je často jen pár vhodných písniček a trocha pohybu. Prostě to zkuste a nechte hormony štěstí, aby udělaly své! 

Povlečte si postel

Kdo by si nerad lehl do čerstvě ustlané postele? Povlékání nám většinou zvedne náladu – ať už z očekávání nebo kvůli příjemné vůni čistého prádla. Ale nejpozději, když můžeme jít večer konečně spát, se automaticky cítíme dobře a jsme šťastnější. Dobrou noc a sladké sny!

Namalujte veselý obrázek

Proč si myslíte, že jsme jako děti tak milovali malování? Protože je to zábavné a nevyžaduje to od nás mnoho – alespoň ne, pokud to děláme bez jakýchkoli nároků. Stačí deset minut trochu čmárat - ovce, slunce, měsíc a hvězdy nebo malý, neporušený svět panáčků dokážou s náladou udělat zázraky. A pokud chcete, můžete umělecká díla zavěsit nebo položit někam, kde se později dají použít ke zlepšení nálady. 

Udělejte vítr

Abychom se spontánně cítili o něco šťastnější, stačí jen trochu uklidit nebo vytřídit pár skříní. Nejlepší je hledat něco, co má velký dopad s malou námahou: uklidit poličky, vysát, vytřídit oblečení – něco jistě najdete...

Vyperte podprsenky

Kdo dává podprsenky zpátky do skříně poté, co je jednou měl na sobě...? Každý, kdo hraje v týmu „Vyperu to potom“. Ale při praní můžete získat velkou dávku štěstí a pohody. Vložte všechny podprsenky do pračky, spusťte jemný cyklus - a dopřejte si lahodné cappuccino jako odměnu, zatímco budete čekat na čisté podprsenky!   

Vyčistěte koupelnu

Bílá, jiskřivě čistá a voňavá toaleta, třpytivé umyvadlo – jakkoli se to může na první pohled zdát ploché a hloupé, čistá koupelna je téměř vždy zárukou pohody. A: V zrcadle bez cákanců a stop po vodním kameni vypadá váš vlastní úsměv ještě přitažlivěji.

Procházka

Jen deset minut venku a vyčistíte si hlavu! Zní to až příliš jednoduše a banálně, ale někdy to tak jednoduché je. Krátká procházka, trochu vidět něco jiného a perspektiva může být úplně jiná.

Zdroj: názory autora






Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama


Horoskopy

Beran

Beran

21. 3. - 20. 4.

V tomto týdnum budeš velmi aktivní a energický. Mars, tvůj vládce, k tobě pusobí silně a budou tě ovládat silné touhy a ambice. Zaměř se více na své cíle a věnuj se jim zcela vášnivě. Tvůj odhodlání a energie bude silná, takže pok... Více

Vybrat znamení

Nastavení horoskopu

Vyberte si znameni, které chcete zobrazovat.

Diskuze

8 Příspěvků
Poslední příspěvek 21:18
15 Příspěvků
Poslední příspěvek včera
8 Příspěvků
Poslední příspěvek včera

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit se Registrovat