Prostreno.cz

Komentáře k článku

Siraellen 11.03.2023

Musím vyzkoušet

Mila 06.03.2023

Souhlasím, tohle není gulas.Mimochodem ani majoránka do něj nepatří. Maximalne do zabijackovyho. Cibuli zadělat na sadle,nechat zatáhnout maso, zaprasit sladkou paprikou, zalít vyvarem, dusit do zmeknuti.trochu pálivé a rajskyho protlaku. Zahusti se cibuli.

Milan 06.03.2023

Akorát já ne na másle, a ani víno a oregáno. Na sádle a v závěru majoránka. Hovězí někdy nahradím vepřovou plecí, stojí třetinu...

Jana 06.03.2023

V troubě jsem ho zatím nezkoušela. Já bez oregana a vína, na sádle.

Pípa 06.03.2023

...přepuštěné máslo, červené víno a oregano do guláše joooo ?! Kde jste tu blbost vyčetla ? Guláš jedině na sádle a s majoránkou a pokud jde o to víno, někde jste zahlédla něco o burgundském hovězím že.....Achjooooo, proč se nemůžou dnešní autoři receptů držet klasiky a musí do všeho zbytečně cpát vlastní invenci ?

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat