Prostreno.cz

Hovězí dušené s červeným vínem

Hovězí maso dušené s červeným vínem,houbami a tymiánem.
06.04.2021 lanvin
2h a 25min

25min příprava

2h a 0min vaření

433 kJ / 103 kcal

energetická hodnota na 100g

Snadné

náročnost



Postup přípravy

  1. Hovězí maso nakrájejte na plátky , osolte je ,opepřete a zprudka opečte ze všech stran na oleji , aby se maso zatáhlo.
  2. Maso podlijte vínem, vývarem, přidejte celé,oloupané stroužky česneku ,přikryjte a duste 60 minut .
  3. K masu přidejte scezené houby ,snítky tymiánu a duste,až je maso měkké . Doba dušení záleží na kvalitě masa.
  4. Maso můžete podávat s restovanou růžičkovou kapustou .

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,70 g
  • Sacharidy:

    133,50 g
    • Cukry:

      9,20 g
  • Tuky:

    122,58 g
  • Vláknina:

    42,00 g

Aktivita pro spálení:

103 kcal
12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení





Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů

Avatar

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

česnek

149 kcal / 100g
B6 g
S33 g
T0,38 g

hovězí maso

250 kcal / 100g
B26 g
S0 g
T15 g

konzervovaná rajčata

18 kcal / 100g
B0,84 g
S3 g
T0,5 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Hovězí dušené s červeným vínem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba