Prostreno.cz

Vepřové na citrónech

Recept na přípravu vepřového masa , vhodný i na slavnostnější příležitost.

02.10.2011 lanvin
60min

35min příprava

25min vaření

619 kJ / 147 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na plátky, v misce prošlehejte olej, sůl, pepř, citrónovou šťávu, prolisovaný česnek a nasekaný tymián. Do marinády dejte plátky masa a nechte marinovat 30 minut.
  2. Na pánev dejte maso i s marinádou, přidejte plátky citrónu a maso opečte. Zalijte vývarem a poduste doměkka. Nakonec přidejte k masu kapary a cukr. Nechte projít varem.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,50 g
  • Sacharidy:

    250,50 g
    • Cukry:

      112,20 g
  • Tuky:

    109,68 g
  • Vláknina:

    48,00 g

Aktivita pro spálení:

147 kcal
18

minut jízdy na kole

14

minut běhu

43

minut uklízení





Podobné recepty

Vepřové plátky v oříškové krustě

(31 hlasů)
20min
572 kJ

Vepřová kotleta se švestkami

(30 hlasů)
1h a 40min
338 kJ

Medajlonky na červeném víně

(17 hlasů)
35min
1131 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tymián

101 kcal / 100g
B5 g
S24 g
T1 g

Mandle na sucho pražené se solí

0 kcal / 100g
B20,4 g
S16,2 g
T57,8 g

Citronová šťáva

22 kcal / 100g
B0 g
S6 g
T0 g

vývar

10 kcal / 100g
B1,5 g
S7,5 g
T0,8 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Vepřové na citrónech

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba