Prostreno.cz

Polévka ze dvou druhů sýra

Švýcarská sýrová polévka se v různých tamních kantonech vaří s různými sýry i dalšími přídavky. Pokud máte v ledničce zbylý sýr , tohle je jeho ideální využití .

Ohodnotit
(5 hlasů)
sun
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 435 kJ / 103 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy7g
tuky7g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Do vroucího vývaru přidejte čerstvý sýr a míchejte, dokud se sýr nerozpustí.
  2. Přidejte smetanu a nechte polévku projít varem . Nakonec vmíchejte strouhaný sýr , dochuťte pepřem , muškátovým oříškem a polévku znovu nechte projít varem .
  3. Polévku hustě posypte nakrájenou petrželkou . Pokud je třeba dochuťte polévku solí.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    52,59g
  • Sacharidy:

    115,16g
    • Cukry:

      16,20g
  • Tuky:

    119,00g
  • Vláknina:

    45,00g

Aktivita pro spálení: 103 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

30

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Polévka ze dvou druhů sýra

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat