Prostreno.cz

Bulgur s rajčaty

Servíruje se jako příloha k masům i rybám , ale můžete ho podávat samostatně jako salát.

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 45min

    30min příprava

    15min vaření

  • 572 kJ / 136 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy7g
tuky12g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Bulgur připravte podle návodu na obalu , místo vody použijte zeleninový vývar , poté nechte bulgur vychladnout a nasypte ho do větší misky.
  2. Přidejte nakrájená rajčata , nakrájenou cibulku a petrželku .
  3. V malé misce smíchejte olivový olej, citronovou šťávu, sůl a pepř a směsí pokapejte bulgur se zeleninou .
  4. Před podáváním dejte alespoň na hodinu do chladničky .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    15,30g
  • Sacharidy:

    87,10g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    104,40g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 136 kcal

17

minut jízdy na kole

12

minut běhu

40

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Bulgur s rajčaty

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat