Prostreno.cz

Jehněčí špízy na grilu

Jehněčí maso dokonale ladí s tymiánem , nejen při pečení v celku, ale i na špízu.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 1151 kJ / 275 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny23g
sacharidy3g
tuky18g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Olej smíchejte s nasekaným tymiánem ,česnekem a limetkovou kůrou .
  2. Jehněčí maso nakrájejte na kostky, nasypte ho do připraveného oleje a maso promíchejte ,aby bylo marinádou obalené. Maso nechte přes noc v chladničce.
  3. Maso navlečte na grilovací jehly a grilujte přibližně 15 minut , maso během grilování obracejte.
  4. Hotové maso nechte 5 minut zakryté odpočívat. Maso osolte a dochuťte pepřem až opečené.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,00g
  • Sacharidy:

    120,10g
    • Cukry:

      8,20g
  • Tuky:

    24,38g
  • Vláknina:

    41,00g

Aktivita pro spálení: 275 kcal

34

minut jízdy na kole

26

minut běhu

82

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jehněčí špízy na grilu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat