Prostreno.cz

Treska v zázvorové omáčce

Pikantní příprava zdravé tresky.

17.01.2012 lanvin
1h a 5min

30min příprava

35min vaření

490 kJ / 117 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Těstoviny uvařte podle návodu na obalu.
  2. Smíchejte med, rýžové víno, nastrouhaný zázvor, sójovou omáčku,sůl a cukr. Porce tresky naložte na 30 minut do připravené marinády.
  3. Na 4 lžících oleje ryby opečte dozlatova. K rybám přidejte marinádu a ryby poduste 15-20 minut.
  4. Podávejte s těstovinou a kouskem citrónu. Scezené těstoviny promíchejte s nasekaným koriandrem, nakrájenou cibulkou a lžíci oleje.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    46,40 g
  • Sacharidy:

    303,10 g
    • Cukry:

      190,60 g
  • Tuky:

    120,90 g
  • Vláknina:

    10,00 g

Aktivita pro spálení:

117 kcal
14

minut jízdy na kole

11

minut běhu

34

minut uklízení





Podobné recepty

Treska s brokolicí

(9 hlasů)
45min
446 kJ

Treska v rajčatové omáčce

(18 hlasů)
40min
587 kJ

Treska s rozinkovou omáčkou

(14 hlasů)
60min
701 kJ
Více receptů

Celkem 5 komentářů

Avatar
Avatar heenna
23.04.2016
Avatar Anonym
06.04.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

med

304 kcal / 100g
B0,2 g
S82 g
T0,1 g

olej

884 kcal / 100g
B0 g
S0 g
T100 g

citrón

29 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,5 g

Treska

0 kcal / 100g
B12,3 g
S0 g
T0,41 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Treska v zázvorové omáčce

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba