Prostreno.cz

Treska v mandlích

Treska je velmi chutná ryba, připravená v mandlích bude na vašem stole vynikat chuťově i vzhledově.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    30min příprava

    20min vaření

  • 871 kJ / 208 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy8g
tuky13g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté filety pokapejte citrónovou šťávou. Nechte 15 minut odpočinout. Pak filety osolte, opepřete, obalte v mouce, rozšlehaných vejcích a mandlích. Mandle k filetu lehce přitlačte.
  2. Na rozehřátém oleji zvolna ryby opečte. Opečené nechte okapat na papírovém ubrousku.
  3. Podávejte s plátkem másla, plátky citrónu, ozdobené petrželkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    75,50g
  • Sacharidy:

    180,06g
    • Cukry:

      16,40g
  • Tuky:

    164,60g
  • Vláknina:

    44,80g

Aktivita pro spálení: 208 kcal

26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Treska s rajčaty a olivami

(17 hlasů)
25min
241 kJ

Treska na víně s rozinkami

(12 hlasů)
45min
548 kJ

Treska s hořčičnou omáčkou

(11 hlasů)
1h a 30min
412 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Treska v mandlích

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat