Prostreno.cz

Rýže s fenyklem

Divoká rýže s fenyklem jako hlavní chod.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 529 kJ / 126 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy17g
tuky6g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli a česnek nadrobno nakrájejte. Očištěný fenykl nakrájejte na proužky.
  2. Na 2 lžících oleje cibuli s česnekem orestujte. Přidejte fenykl, ocet balsamico a ještě 3 minuty restujte. Podle chuti osolte a opepřete.
  3. Na 1 lžíci oleje restujte za stálého míchání propláchnutou rýži přibližně 3 minuty. Zalijte vývarem, přikryjte a duste 20 minut. Pokud je potřeba přidejte vývar.
  4. Do uvařené rýže vmíchejte připravený fenykl a hned podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    26,30g
  • Sacharidy:

    203,40g
    • Cukry:

      14,20g
  • Tuky:

    105,03g
  • Vláknina:

    31,00g

Aktivita pro spálení: 126 kcal

15

minut jízdy na kole

12

minut běhu

37

minut uklízení



Podobné recepty

Fenyklový salát

(10 hlasů)
30min
715 kJ

Salát s fenyklem

(14 hlasů)
15min
598 kJ

Salát s čerstvým fenyklem

(12 hlasů)
15min
398 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rýže s fenyklem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat