Ingredience na
- 350 g
žampiónů portobello
- 120 g
vlašských ořechů
- nahrubo nasekaných a orestovaných
- 200 g
míchaných zelených salátů
- 3 lžíce
oleje
- 2 lžíce
octa balsamico
- 2 špetky
hrubé soli
- 2 špetky
čerstvě mletého černého pepře
- 100 g
strouhaného parmazánu
- Na zálivku
- 2 lžíce
octa balsamico
- 75 ml
olivového oleje
- 1 lžička
hrubozrnné hořčice
- 1 lžíce
nasekaného čerstvého estragonu
- 2 špetky
soli
- 2 špetky
čerstvě mletého černého pepře
TIP:
Portobello, nebo-li houbový steak, je velká otevřená forma krémového žampionu, který se poslední dobou stává velmi oblíbený, je velmi chutný, využívá se zejména pro přípravu houbových steaků.