Prostreno.cz

Rýžový nákyp s malinovou omáčkou

Česká klasika, tentokrát s malinovou omáčkou.

Ohodnotit
(13 hlasů)
  • 20min

    20min příprava

    0min vaření

  • 1182 kJ / 282 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny4g
sacharidy40g
tuky11g

Ingredience na

  • 300 ml smetany
  • 1 lžíce pískového cukru
  • 1 lžička vanilkového extraktu
  • 450 g vařené rýže
  • 100 g plátků mandlí
  • Na omáčku
  • 400 g mražených malin
  • 100 g moučkového cukru
  • 2 lžíce citrónové šťávy

Postup přípravy

  1. Smetanu vyšlehejte s 1 lžící cukru a vanilkou a lehce promíchejte s uvařenou rýži.
  2. Maliny rozmixujte s cukrem a citrónovou šťávou.
  3. Rýži rozdělte do misek, přelijte omáčkou a posypte mandlemi.

TIP:

Pokud vám vadí zrníčka malin, omáčku propasírujte přes sítko.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    32,33g
  • Sacharidy:

    336,70g
    • Cukry:

      219,48g
  • Tuky:

    88,21g
  • Vláknina:

    12,80g

Aktivita pro spálení: 282 kcal

35

minut jízdy na kole

26

minut běhu

84

minut uklízení



Podobné recepty

Sladké jablíčkové lasagne

(8 hlasů)
1h a 25min
437 kJ

Těstoviny zapečené s jablky

(12 hlasů)
1h a 5min
829 kJ

Tvarohové placičky

(14 hlasů)
30min
792 kJ
Více receptů

Celkem 7 komentářů

verrca
17.05.2016
glady
12.05.2016
Anonym
09.03.2016

Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Rýžový nákyp s malinovou omáčkou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat