Prostreno.cz

Jarní salát

Salát s květákem, okurkou, vejci a ředkvičkami.

Ohodnotit
(14 hlasů)
  • 40min

    30min příprava

    10min vaření

  • 762 kJ / 182 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy2g
tuky14g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. V misce metličkou vyšlehejte ingredience na zálivku, podle chuti osolte a opepřete.
  2. Květák rozdělte na růžičky a povařte 3 - 4 minuty v osolené vodě, květák sceďte, přelijte studenou vodou a nechte okapat.
  3. Vařená vejce oloupejte a nasekejte.
  4. Na salátovou mísu uložte listy salátu, přidejte růžičky květáku, nakrájené ředkvičky, na kostičky nakrájenou okurku, posypte vejci a přelijte zálivkou.
  5. Ozdobte řeřichou a podávejte.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    62,93g
  • Sacharidy:

    144,90g
    • Cukry:

      24,40g
  • Tuky:

    157,08g
  • Vláknina:

    68,00g

Aktivita pro spálení: 182 kcal

22

minut jízdy na kole

17

minut běhu

54

minut uklízení



Podobné recepty

Zelný salát s rajčaty

(19 hlasů)
25min
308 kJ

Salát z rukoly

(23 hlasů)
15min
911 kJ

Pestrý zeleninový salát

(29 hlasů)
30min
489 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Jarní salát

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat