Prostreno.cz

Komentáře k receptu

Lilka 09.09.2019

Dělala jsem malinovou a ostružinovou marmeládu bez peciček. Nechce mi to zhoustnout ani po fix-gelu ani přidánim kyseliny citronové. Asi ty pecičky mají nějakou želirovací funkci. Můžete mi někdo poradit?

verrca 15.10.2016

ten jsem si dělala loni, malinový,, mě tam ty pecičky nevadí

adion011 05.10.2016

Maliny i černý rybíz mám rád ,takže určitě bude tát za to ho vyzkoušet

adion011 05.10.2016

kamila76 08.08.2016

mňamky!!!

kamila76 08.08.2016

bibi2000 29.07.2016

heenna 28.07.2016

me taky vadi ta zrnicka, asi bych to pasirovala :) nevim

Olii22 25.07.2016

maliny mi nevadí, ale s černým rybízem se moc nekámoším..šlo by to něčím nahradit??

renda4141 23.07.2016

Já bych to přepasírovala, nebo bych ty pecičky už nedostala ze zubů.*4*

lissey 22.07.2016

moniika 22.07.2016

mít to větší kousky , mohl to být pečený čaj ;-);-)

moniika 22.07.2016

kajinek 21.07.2016

marmeláda bude určitě výborná a bude se hodit i na různé dezerty

alenab 21.07.2016

jej, to musí být samé zrníčko, já bych to přepasírovala..............

blesksoft 21.07.2016

glady 21.07.2016

maliny, černý rybíz a trošku rumíku....to musí skvělá marmoška;-)

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat