Prostreno.cz

Jak díky jídlu zbohatnout?

Víc blahobytu, klidu, peněz a štěstí? V loterii asi nevyhrajete, ale finanční spokojenost si můžete zajistit i jinak. Prostým použitím zákona přitažlivosti a vytvořením mystických, transformačních pokrmů. Tenhle manuál vám změní život!

Jídlo se dá připravovat se záměrem. Aspoň tak to tvrdí Denise Linn, známá a populární americká odbornice na duchovno a reinkarnaci. Podle ní, pokud chcete mít více hojnosti, lze ukuchtit jídlo, ze kterého budete hojnost cítit. Během jídla se nejen budete cítit jako úspěšní lidé, ale také budete vstřebávat energii bohatství. Tato energie prosperity pak bude proudit do vašich buněk. „A zákon přitažlivosti tak zapůsobí desetkrát více,“ apeluje zmíněná odbornice. Postup? Tady je.

Konkrétní vstupní informace

Před přípravou jídla se soustřeďte na záměr. Je-li to právě ona hojnost, umístěte na kuchyňský oltář nějaký předmět, který představuje blahobyt. Pokud si lámete hlavu, co by to asi mohlo být, sáhněte po obyčejném pomeranči. Ten podle mnohých kultur signalizuje bohatství.

Při přípravě samotného pokrmu věnovaného prosperitě si představujte, že každý krok má svůj účel. Například když sekáte zeleninu, berte to tak, že ořezáváte svoje potíže s financemi, zbavujete se všeho, co nepotřebujete. Cítíte nezávislost, kupujete si všechno, co potřebujete a chcete.

S vizualizací jde všechno lépe

„Při míchání polévky si říkejte, že do vašeho života se spirálovitě vine prosperita. Vše dělejte se záměrem. Až bude pokrm připraven, podržte nad ním ruce a představte si, že jimi do každé molekuly jídla proudí bohatství celého vesmíru,“ popisuje Denise Linn ve své knize Mystika vaření.

Pro posílení hojnosti použijte co možná nejkvalitnější přísady. Blahobyt si rozhodně nepřivoláte kuřecími čtvrtkami koupenými ve slevě nebo co hůř, nějakými ingrediencemi, kterým uplynula doba spotřeby. Věnujte pozornost detailům a dejte do toho všechno!

Tabule jako na zámku

Pak prostřete stůl tak, aby působil luxusně a bohatě. To posílí váš záměr. Vsaďte na zlatou barvu, ale i zelená nebo purpurová svůj účel splní. Nebojte se vyndat i to nejlepší nádobí a příbory, které doma máte.

Než začnete jíst, vyslovte modlitbu díků za hojnost, kterou již (právě teď) prožíváte. Při jídle si při každém soustu představujte, že vstřebáváte silné vibrace bohatství a hojnosti. „Představte si, jak se valí do každé buňky vašeho těla a programují vaše podvědomí k vnitřnímu i vnějšímu bohatství. Jezte uvolněně a beze spěchu, i když u stolu sedíte sami,“ uzavírá Denise Linn. Pak už jen nechte prostor vesmíru.






Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat