Prostreno.cz

Sex s vegetariánem je prostě lepší

Větší chuť, výdrž, touha po laškovném experimentování i obecná erotická spokojenost. Tohle všechno vegetariáni mají! Jsou proto ideální milenci, ke kterým je při sexu radost i přičichnout.

Masožravec versus příznivce rostlinných potravin. Se kterým z nich si v posteli víc užijete? Ačkoli je pořádná flákota považována za symbol mužnosti a dominance snad od samého počátku lidské existence, pokud jde o sex, paradoxně mu trochu škodí.

Rajče s okurkou jako afrodiziakum?

Rozdíly v libidu, celkovém uspokojení, kvalitě předehry i samotné frekvenci pohlavních styků jsou mezi příznivci a odpůrci masa natolik obrovské, že nejdou přehlédnout. Prokázala to tři roky stará britská studie (1), která se podívala do kalhot i kuchyně tisícovce respondentů. Drtivá většina vegetariánů v průzkumu uvedla, že si postelové hrátky s chutí užívá třikrát až čtyřikrát týdně. Celých 84 procent se netajilo svou naprostou erotickou spokojeností, na níž dle slov zúčastněných není absolutně co zlepšovat. Zřejmě s tím dost souvisí náklonnost k experimentům a zdolávání nejrůznějších milostných bariér – to je prý pro jedince na rostlinné stravě typické.

Více řízků, méně potěšení

Ve srovnání s nimi si masožravci na svazování a lechtivé sprosté řečičky příliš nepotrpí, vyplynulo ze závěrů. Co se týká četnosti fyzických projevů lásky, této skupině bohatě jeden akt týdně, tedy v průměru čtyři povyražení měsíčně.

Kdo to tady (ne)voní?

„Nikdy nepodceňujte sílu vegetariánského a veganského jídelníčku. Každá rostlina, bylinka, semínko, ořech i luštěnina má silný nutriční profil, který podporuje optimální tělesné funkce pro to nejzdravější a nejčilejší libido,“ píše se třeba na jistém zahraničním blogu (2). Soudě podle poznatků uvedeného výzkumu na tom vážně něco bude. A jen tak mezi řečí – je prokázáno (3), že ženy hodnotí přirozený tělesný zápach vegetariánů jako mnohem příjemnější a atraktivnější. I tenhle faktor milenci připíše plusové body…

Zdroje: (1) www.hucknalldispatch.co.uk/news/people/vegetarians-have-better-sex-than-meat-eaters-new-survey-reveals-2004070, (2) www.muscleandfitness.com/features/active-lifestyle/7-reasons-why-vegetarians-are-better-sex/, (3) www.pubmed.ncbi.nlm.nih.gov/16891352/





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat