Prostreno.cz

Využijte jedlou sodu pro zlepšení své ústní hygieny

Co vás ihned upoutá na druhé osobě? S největší pravděpodobností zuby. Proto by je každý chtěl mít zdravé a ideálně i krásné. Patříte k nim a nemáte čas na zubaře? Sáhněte po jedlé sodě!

Soda na pečení a zuby. Jedná se o spojení, které funguje už strašně dávno. Že jste o ničem takovém ještě neslyšeli? Nevadí. Z těchto výhod si určitě vyberete!

Ušetříte peníze

Sada 100 g sody na pečení stojí okolo třiceti korun, ale vydrží víc než kdejaká zubní pasta.

Vyleštíte svoje zuby

Káva, víno, kouření… Pravděpodobně máte přehled o tom, proč váš chrup hyzdí nevzhledné skvrny. A víte taky, jak s nimi zatočit? Jedlou sodu smíchejte s trochou vody a takto si zuby čistěte do té doby, než budete spokojeni. Skvrny se zanedlouho rozpadnou, zuby budou bělejší a zdravější. Chce to jen vydržet několik týdnů.

Vyhlásíte válku špatnému dechu

Použití jedlé sody patří k tomu nejlepšímu, co odstraňuje zápach. Smíchejte poloviční lžičku sody s poloviční sklenicí vlažné vody. Vyplachujte ústa po dobu pěti minut a těšte se z úspěšné mise.

Zvyknete si na multifunkčnost

Jedlá soda je vhodná nejen k čištění zubů, ale také k čištění jiných povrchů. Pomáhá například odstraňovat skvrny z vašeho oděvu. Pokud se vám tedy v koupelně stane nějaká kolize, víte, po čem sáhnout.

Odstraníte plak

Kromě leštění zubů a jejich zdravého lesku soda pomáhá zbavovat zubního plaku a preventivně předchází rozpadu zubů. Není to úžasné? Kam se hrabou drahé pasty!

Postaráte se o své dásně

Při pravidelném používání jedlé sody můžete zabránit problémům se zánětem dásní, krvácením a bolestí. To stojí za pokus. Opět se jedná o minimálně jeden důvod k úsměvu navíc.

Zmírníte bolest vředů

Pro některé lidi jsou vředy noční můrou, neboť často narušují takové základní lidské potřeby, jako je jídlo a mluvení. Taky vás trápí? Pak vyplachujte ústa teplou vodou. Vředy se uklidní a zároveň podpoříte jejich budoucí hojení.

Vzhledem k tomu, že jedlá soda udržuje celá vaše ústa čistá a zdravá, a to včetně dásní, patří k plnohodnotným položkám zabraňujícím mnoha onemocnění. Používáte ji?





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat