Prostreno.cz

Komentáře k článku

renda4141 06.10.2016

Tak nějak to vše dodržuji.:-)

Martin 01.09.2016

Střevo dospělého člověka obývá zhruba deset biliónů bakterií. Jedna dávka probiotik obsahuje (když je kvalitní) deset miliard prospěšných bakterií. Tedy tisíckrát méně. Kolik probiotických preparátů by musel člověk pozřít, aby si toho ostatní bakterie v jeho střevě vůbec všimly?

Martin Martin 01.09.2016

Slovní úlohu ještě dlužno doplnit informací, že všechny ty laktobacily z jídelníčku musí přežít přechod mezi žaludkem a střevem (kde je ničí žluč) a i tak v trávicím ústrojí přetrvávají dočasně, odvedou prospěšnou činnost, ale nejsou schopny dlouhodobé kolonizace. Má-li být první rada v článku co platná, museli byste podle mého soudu prolít hrdlem denně nesčetně litrů kysaných mléčných produktů, prokousat se desítkami balení probiotik. S nadpisem, že na bakterie nezapomenete, by se v tomto případě dalo souhlasit. .

konatovka 31.08.2016

Velmi dobrý článek.*1*

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat