Prostreno.cz

Komentáře k receptu

renik.71 11.11.2016

renik.71 11.11.2016

Nic pro vegetariány a dietáře, ale já si občas kousek prorostlého masa ráda dopřeji. Moc pěkný recept.

konatovka 11.11.2016

konatovka 11.11.2016

Bůček nejíme.*1*

renik.71 13.11.2016

Také se pokouším jíst spíše libové maso, ale tento recept mě zaujal.

heenna 16.11.2016

obcas se hresit musi, takze urcite si tento recept nekdo uzije

glady 23.11.2016

bůček máme oba s přítelem rádi, tento recept určitě vyzkoušíme

verrca 25.11.2016

proč když se neví už coby dává se do všech jídel najednou víno?

Laugher 09.12.2016

konatovka 25.12.2016

renda4141 08.01.2017

Jednou za čas proč ne, ale to víno je tam podle mě zbytečné. :-)

deeana 25.01.2017

Přesně, jednou za čas. Vypadá to velice lákavě. *11*

mibe1004 10.07.2017

Ivet_Danny 18.06.2019

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Vložit můj recept

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat