Prostreno.cz

Vepřové maso s hráškem

Jednoduchý a rychlý oběd z vepřového masa.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 60min

    15min příprava

    45min vaření

  • 1019 kJ / 243 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny15g
sacharidy5g
tuky18g

Ingredience na

  • 600 g vepřové kýty
  • 1 lžíce cibule
  • 100 g sterilovaného hrášku
  • 4 lžíce oleje
  • 100 ml 33% smetany
  • 2 lžíce hladké mouky
  • 1 lžička mleté sladké papriky
  • 2 špetky soli
  • 150 ml zeleninového vývaru

Postup přípravy

  1. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky. Omyté maso nakrájejte na kousky. Na pánvi s rozehřátým olejem nechte zesklovatět cibuli, přidejte maso a orestujte ho, maso osolte a posypte paprikou, podlijte vývarem a zvolna duste do změknutí.
  2. Ve smetaně rozmíchejte mouku a přidejte k masu. Přidejte hrášek a za stálého míchání duste 10 minut.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    57,52g
  • Sacharidy:

    163,30g
    • Cukry:

      19,00g
  • Tuky:

    164,45g
  • Vláknina:

    43,00g

Aktivita pro spálení: 243 kcal

30

minut jízdy na kole

23

minut běhu

72

minut uklízení



Podobné recepty

Vepřové kostky s paprikou

(13 hlasů)
1h a 5min
940 kJ

Vepřové medailonky s mrkví

(14 hlasů)
60min
512 kJ

Vepřové plátky na zázvoru

(6 hlasů)
1h a 5min
810 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Vepřové maso s hráškem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat