Prostreno.cz

Domácí kečup

Kečup chutná nejlépe, když je připravený doma.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 40min

    20min příprava

    20min vaření

  • 516 kJ / 123 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy22g
tuky3g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rajčata a jablka omyjte, cibuli oloupejte a vše nakrájejte. Dejte do hrnce a pomalu rozduste. Přidejte cukr, ocet, koření a sůl a duste ještě 20 minut.
  2. Rozvařenou směs rozmixujte (koření vyndejte) a přeceďte přes síto.
  3. Směs ještě povařte do zhoustnutí.
  4. Horký kečup naplňte do skleniček, zavíčkujte a sterilujte 20 minut při 85 °C.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    23,33g
  • Sacharidy:

    395,01g
    • Cukry:

      117,00g
  • Tuky:

    43,18g
  • Vláknina:

    84,10g

Aktivita pro spálení: 123 kcal

15

minut jízdy na kole

11

minut běhu

36

minut uklízení



Podobné recepty

Dýňový kečup

(9 hlasů)
1h a 20min
199 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Sýrová roláda

(1 hlasů)

Tofu stir-fry se zeleninou

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Domácí kečup

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat