Prostreno.cz

Telecí játra na zázvoru

Restovaná játra se zázvorem, cibulí a česnekem.

Ohodnotit
(7 hlasů)
  • 45min

    15min příprava

    30min vaření

  • 609 kJ / 145 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny9g
sacharidy6g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Cibuli pokrájejte na půlkolečka, česnek nasekejte najemno.
  2. Na oleji orestujte cibuli, česnek, přidejte zázvor a promíchejte.
  3. K cibuli a česneku přidejte játra, chilli a kmín, játra restujte zprudka z každé strany přibližně 4-8 minut, podle velikosti plátků.
  4. Podlijte troškou vývaru a na silnějším ohni duste doměkka, přibližně 5-10 minut. Solte až nakonec, aby játra neztvrdla.

TIP:

Na tento recept můžete použít i králičí játra.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    51,60g
  • Sacharidy:

    130,40g
    • Cukry:

      13,80g
  • Tuky:

    208,13g
  • Vláknina:

    16,00g

Aktivita pro spálení: 145 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

43

minut uklízení



Podobné recepty

Pečená telecí játra

(16 hlasů)
55min
553 kJ

Telecí játra na cibulce

(11 hlasů)
40min
815 kJ

Kuřecí játra s cibulkou

(7 hlasů)
30min
725 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Telecí játra na zázvoru

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat