Prostreno.cz

Zeleninový vývar se špenátem

Polévka, kterou připravíte během několika minut.

Ohodnotit
(12 hlasů)
sun
  • 25min

    10min příprava

    15min vaření

  • 211 kJ / 50 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny3g
sacharidy6g
tuky1g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Vývar přiveďte k varu, přidejte špenát, sezamová semínka, nakrájenou jarní cibulku a 10 minut povařte.
  2. Do polévky vložte na kostičky nakrájený sýr, nechte projít varem a hned podávejte.

TIP:

Miso je fermentovaná vyzrálá pasta ze sójových bobů, rýže, pšeničné nebo ječné mouky. Stejně jako sójová omáčka i miso se liší podle fermentace a délky zrání a může být světlé, tmavé, hladké nebo hrubé. Obsahuje živé enzymy, které pomáhají při trávení, ovlivňuje vyváženost přírodních sacharidů, dodává esenciální oleje, vitaminy, minerály a proteiny ve vyváženém složení. Obsahuje i vitamín B12.




Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    47,41g
  • Sacharidy:

    51,14g
    • Cukry:

      3,10g
  • Tuky:

    54,60g
  • Vláknina:

    15,59g

Aktivita pro spálení: 50 kcal

6

minut jízdy na kole

4

minut běhu

14

minut uklízení



Podobné recepty

Kuřecí vývar

(11 hlasů)
60min
447 kJ

Silný kuřecí vývar

(18 hlasů)
40min
120 kJ

Vývar z hovězí oháňky

(16 hlasů)
2h a 35min
202 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na večeři

Více tipů

Vepřová pečeně

(1 hlasů)

Sekaná

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Zeleninový vývar se špenátem

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat