Prostreno.cz

Pstruzi na grilu

Gilovaný pstruh s rybízem a tymiánem.

Ohodnotit
(12 hlasů)
  • 35min

    15min příprava

    20min vaření

  • 421 kJ / 100 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny8g
sacharidy8g
tuky5g

Ingredience na

  • 2 ks pstruhů
  • 3 špetky soli a pepře
  • 2 lžíce řepkového oleje
  • 1 hrnek červeného rybízu
  • 6 snítek čerstvého tymiánu
  • K podávání
  • 1 ks citrónu - nakrájený na plátky

Postup přípravy

  1. Pstruhy na povrchu několikrát nařízněte ostrým nožem, potřete olejem, osolte je a opepřete.
  2. Pstruhy naplňte rybízem a tymiánem, vložte do mřížky na grilování ryb a grilujte přibližně 8 - 10 minut z každé strany.
  3. Podávejte s plátky citrónu.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    25,50g
  • Sacharidy:

    46,10g
    • Cukry:

      10,00g
  • Tuky:

    103,80g
  • Vláknina:

    20,00g

Aktivita pro spálení: 100 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

29

minut uklízení



Podobné recepty

Pečený pstruh

(11 hlasů)
40min
412 kJ

Pikantní pečená makrela

(24 hlasů)
60min
1209 kJ

Pečený pstruh se sušenými rajčaty

(18 hlasů)
40min
806 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pstruzi na grilu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat