Prostreno.cz

Komentáře k článku

Mark 13.06.2021

Je mi 25 a pořád rostu do výšky , piju mleko a jim fakt hodně cheddar a jogurty Měřim 188 a pravděpodobně se ještě vytáhnu přes 190

berča 03.07.2018

Jsem ráda, že mám možnost dojet si pro čerstvě nadojené kravské mléko ke známé vedle do vsi. Mléko je pod kontrolou odebírající mlékárny, takže ani nepřevařuji. Nevím, co takovým blábolem je sledováno.

Eva 03.07.2018

"Zdravé syrové kozí mléko?" Jistě jistě, pokud chcete mít encefalitidu, které toto nepřevařené kozí mléko obsahuje, tak proč ne, že... Moje babička je z vesnice a nikdy by syrové nepřevařené mléko nepila... V lepším případě máte trávící obtíže, v tom horším si projdete něčím velmi náročným pro lidský organismus. Stejně tak nebezpečné je i nepřevařené ovčí mléko. https://www.svscr.cz/klistova_encefalitida_z_mleka/

Šárka 03.07.2018

To je hoax... Tento článek je patrně "překlopen" z USA, kde skutečně krávy dostávají růstové hormony a preventivně i antibiotika. V EU ale jsou hormony u všech chovů zvířat přísně zakázány a antibiotika se mohou zvířatům dávat, jen když jsou nemocná a pak musí nastat dlouhá ochranná lhůta než je zvíře poraženo, nebo použito pro dojení... Velice přísně to tady kontroluje Státní veterinární správa. Sem tam tu máme antibiotika v mase, ale to se stává výhradně u polského dovozu... Bože kdo tohle sem dal, je idiot, který nemá žádné morální hodnoty a jen chce strašit lidi... takhle se pak šíří strach.

Josef 03.07.2018

Zase nesmysl. Nic z toho není pravda. A sojové mléko je nejhorší

Vladimír 03.07.2018

Pánové a dámy, pijte a pijte tento požehnaný nápoj darovaný od Boha. Mléko je zdravé pro zdravý růst člověka. Dnes a denně čtu mnoho blábolů co je a není zdravé. Vzpomente nedávno na máslo,vejce atd...a chtěli nám podsouvat ty jejich lobby hnusy...margaríny,levné oleje,které obsahují chemické "sračky". Má žena je šéfka chemické laboratoře a vždy se směje ,jak nějaký chytrák napíše článek co je zdravé a co né. Dnes už nic,jak ráda říká vše má "chemické nosiče" i takzvaný vitamíny v lékárně. Víte co je doporučeno v Bibli? MÁME SE MODLIT PŘED KAŽDÝM JÍDLEM,ABY STVOŘITEL VŠE POŽEHNAL A PŘÍPADNĚ OČISTIL OD VŠEHO CO SI ČLOVĚK SÁM ZAMOŘIL JEDEM!!!!!!!!! SAMI SI OTRAVUJEME JÍDLO A PITÍ . A TO S VYSOKOŠKOLSKÝMI TITULY. *1**1*

Vladimír Vladimír 03.07.2018

Souhlasím,a připojuji se,před rokem jsem asi denně vypil 3-4l a v délce 5roků a neuškodilo mi to,neposlouchejte žvásty vyž.poradců.

skarlettka 03.07.2018

a ti výživoví poradci jsou kdo? Rýžová a jiná mléka nemají s mlékem nic společného. autor by se měl podívat na jejich přípravu a pak radit. a) pokud je mléko odpadní surovinou, proč mají matky kojit? Nebo kráva je nějaká jedovatá výjimka? cituji: "všechny krávy uvolňují toxiny mlékem, protože mléko je přirozený výstupní portál pro látky, které tělo nemůže používat". b) rýžové mléko je rozmixovaná rýže a škrob, plus voda. Mandlové totéž z mandlí, kokosové z kokosu. A kde máte záruku, že původní surovina je bez jedů? Tomu se v žádném případě mléko říkat nemůže. Bez bílkovin atd. c) a co se týká hormonů, ATB, mikročástic, prochází mléko kontrolou. A vodu s antikoncepcí a léky, silně upravenou pijete? Hodnocení: autor je Blekota Mekota, který neví o co jde a asi to odněkud přeložil.

Ptakoysk 30.06.2018

Kde jsou výsledky nějakých testů?Co v tom mléce opravdu je,tohle jen hádáte z logru ,nebo plácáte do vody ?

MUDr.Jiří Marek,praktický dětský lékař 29.06.2018

Vážená paní autorko článku,než napíšete poplašnou zprávu,měla byste více studovat a konzultovat odborníky.Jestliže se stane někdo veganem,odmítající i mléčnou bílkovinu v 18 letech,tak je to jeho věc a celkem se nic tak strašného nestane,ale pokud se tak rozhodnou rodiče a stravují tak své děti,tak je to poznamená trvale na celý život-jsou na to naprosto průkazné studie,mléčná a živočišná bílkovina v období růstu nelze ničím plnohodnotně nahradit.Než někomu doporučíte syrové kozí mléko,navštivte před tím nějakou mlékárnu a pohovořte si s kolegy veterináři,možná budeme překvapena srovnáním.

Jiří 29.06.2018

článek působí dojmem, že autor neví o čem píše v USA se růstový hormon používal, ale u nás ne .S antibiotiky je to vysvětleno v prvním příspěvku.

Takykarel 29.06.2018

No, on autor neměl asi vůbec žádné podklady. Je hrůza, co se člověk dočítá od podobných rádoby odborníků.

Karel 29.06.2018

Nevím jaké podklady měl autor, ale mlékárna nevezme nic s antibiotiky, hormony ani GM organismy na to jsou zákony!!!

Podmínky a pravidla pro vkládání příspěvků. Diskusní příspěvky vyjadřují názor jejich pisatelů a redakce za ně nenese zodpovědnost. Redakce si vyhrazuje právo smazat příspěvek nebo obrázek, který obsahuje vulgární výrazy či fotografie, urážky nebo jinak odporuje dobrým mravům a zákonům ČR. Odstraněny budou opakovaně vkládané vzkazy, stejně jako odkazy, které se netýkají tématu nebo obsahují neplacenou reklamu.

Zdarma produkt k testování!

Staň se testerkou!

Reklama

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat