Prostreno.cz

Grilované filé sumce

Grilovaná ryba s bylinkami , podávaná s cibulovou bramborovou kaší .

Ohodnotit
(2 hlasů)
  • 1h a 15min

    30min příprava

    45min vaření

  • 641 kJ / 153 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny2g
sacharidy15g
tuky10g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 1 kg brambor
  • 150 ml horkého mléka - nebo zeleninového vývaru
  • 4 lžíce másla
  • 1 lžička soli
  • 1 ks velká cibule - nebo dvě menší
  • 4 ks filety sumce s kůží á 180 g
  • 2 lžíce čerstvého tymiánu – lístky
  • 1 lžíce čerstvé majoránky - drobně nakrájené
  • 4 lžíce oleje

Postup přípravy

  1. Oloupané brambory uvařte v osolené vodě doměkka.
  2. Oloupanou cibuli nakrájejte na kostičky a orestujte ji na 2 lžících másla .
  3. Měkké brambory sceďte , přidejte k nim horké mléko , nebo vývar , orestovanou cibuli , 2 lžíce másla a brambory rozmačkejte.
  4. Do oleje nasypte bylinky a olej dobře promíchejte.
  5. Rybu osolte a vložte do roštu určeného na grilování ryb , (rošt zajistí , že se rybí maso bude dobře obracet, bez toho, aby se rozpadalo ) . Ryby grilujte přibližně 20 minut.
  6. Ryby podávejte s připravenými bramborami.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    14,80g
  • Sacharidy:

    77,80g
    • Cukry:

      5,33g
  • Tuky:

    181,86g
  • Vláknina:

    42,00g

Aktivita pro spálení: 153 kcal

19

minut jízdy na kole

14

minut běhu

45

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Grilované filé sumce

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat