Prostreno.cz

Plněné hovězí plátky

Plátky hovězího masa plněné slaninou , petrželkou a cibulí , dušené na červeném víně .

Ohodnotit
(3 hlasů)
sun
  • 2h a 20min

    20min příprava

    2h a 0min vaření

  • 728 kJ / 174 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy12g
tuky8g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 plátky hovězího zadního masa
  • 100 g libové anglické slaniny vcelku
  • 1 ks menší červená cibule
  • 4 snítky zelené petrželky - drobně nakrájené
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 2 ks bobkové listy
  • 2 lžíce másla
  • 2 lžíce rostlinného oleje
  • 250 ml masového vývaru
  • 250 ml červeného vína
  • 100 ml vody
  • 1.5 lžičky kukuřičného škrobu

Postup přípravy

  1. Plátky masa jemně naklepejte , osolte je a opepřete.
  2. Slaninu nakrájejte na drobné kostičky .
  3. Oloupanou cibuli nakrájejte nadrobno .
  4. V misce smíchejte slaninu , cibuli a petrželku.
  5. Na každý plátek masa položte část připravené směsi .
  6. Každý plátek masa srolujte a ovažte potravinářským provázkem. .
  7. Rolády opečte ze všech stran na rozehřátém másle s olejem.
  8. K masu přidejte vývar , víno , bobkový list , přikryjte a duste doměkka.
  9. Omáčku zahustěte 100 ml vody ,ve které důkladně rozmíchejte kukuřičný škrob.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    95,50g
  • Sacharidy:

    221,60g
    • Cukry:

      14,14g
  • Tuky:

    233,15g
  • Vláknina:

    55,00g

Aktivita pro spálení: 174 kcal

21

minut jízdy na kole

16

minut běhu

51

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na oběd

Více tipů

Želví maso

(2 hlasů)

Rizoto

(1 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Plněné hovězí plátky

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat