Prostreno.cz

Hovězí kližka na pivu

Hovězí kližka dobře přejímá chutě a při správné přípravě se rozplývá v ústech .

Ohodnotit
(4 hlasů)
sun
  • 2h a 50min

    20min příprava

    2h a 30min vaření

  • 878 kJ / 209 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy11g
tuky18g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 700 g hovězí kližky
  • 250 g cibule - oloupaná ,nakrájená nahrubo
  • 0.5 lžičky soli
  • 3 špetky mletého pepře
  • 4 lžíce oleje
  • 500 ml 10 ° piva
  • 1 lžíce hladké mouky

Postup přípravy

  1. Maso nakrájejte na kostky a orestujte ho v hrnci na oleji .
  2. Přidejte cibuli a stále restujte, až maso pustí šťávu .
  3. Maso osolte , opepřete , k masu přidejte pivo ,přikryjte a duste doměkka.
  4. Z hrnce odeberte 1 naběračku šťávy , ve šťávě důkladně rozmíchejte mouku a šťávu přidejte zpět k masu . Vařte 10 minut .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    20,00g
  • Sacharidy:

    148,00g
    • Cukry:

      10,20g
  • Tuky:

    103,05g
  • Vláknina:

    29,00g

Aktivita pro spálení: 209 kcal

26

minut jízdy na kole

19

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Hovězí kližka na pivu

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat