Prostreno.cz

Plátky masa plněné zeleninou

Takto připravené hovězí maso se zeleninou bude chutnat i těm ,kteří zeleninu moc nemusí.

Ohodnotit
(6 hlasů)
  • 2h a 55min

    25min příprava

    2h a 30min vaření

  • 914 kJ / 218 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy4g
tuky17g

Ingredience na

  • K přípravě
  • 4 plátky hovězího masa - zadní , nebo plec
  • 4 špetky soli
  • 4 špetky mletého pepře
  • 4 ks tenké proužky mrkve
  • 4 ks tenké proužky červené papriky
  • 4 ks tenké plátky červené cibule
  • 4 lžíce oleje
  • 1 lžíce másla
  • 2 lžíce bio sójové omáčky
  • 300 ml masového vývaru

Postup přípravy

  1. Plátky masa naklepejte osolte je a opepřete .
  2. Na plátky masa položte proužky zeleniny, zeleniny můžete dát i více ,záleží na velikosti plátků masa.
  3. Zeleninu do plátků masa zabalte a sepněte párátky ,nebo jehlami na ptáčky.
  4. Maso opečte ze všech stran na 4 lžících oleje s jednou lžíci másla.
  5. Maso pokapejte sójovou omáčkou , přidejte vývar a maso duste na mírném ohni doměkka. Doba dušení závisí na kvalitě a druhu masa .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    48,30g
  • Sacharidy:

    79,30g
    • Cukry:

      7,60g
  • Tuky:

    201,30g
  • Vláknina:

    25,00g

Aktivita pro spálení: 218 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Plátky masa plněné zeleninou

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat