Prostreno.cz

Zeleninové carpaccio

Carpaccio z kedlubny, mrkve a cukety.

24.08.2012 lanvin
25min

20min příprava

5min vaření

1121 kJ / 267 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Kedlubnu, mrkev a cuketu nakrájejte na velni tenké plátky, oříšky nasucho orestujte, bazalku nakrájejte na tenké proužky.
  2. Z rajčat odstraňte semínka a rajčata nakrájejte na malé kostičky, dejte do misky, přidejte ocet balsamico, sůl, pepř, česnek, olej a cukr. Vše dobře prošlehejte.
  3. Zeleninu rozdělte na 4 talíře, posypte bazalkou, oříšky, přelijte zálivkou a hned podávejte.

Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    35,87 g
  • Sacharidy:

    235,50 g
    • Cukry:

      120,24 g
  • Tuky:

    173,56 g
  • Vláknina:

    36,00 g

Aktivita pro spálení:

267 kcal
33

minut jízdy na kole

25

minut běhu

79

minut uklízení





Podobné recepty

Carpaccio z červené řepy a sýra

(21 hlasů)
1h a 20min
514 kJ

Cukety s mátou

(10 hlasů)
20min
507 kJ

Špenát s malinami

(8 hlasů)
15min
1680 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Tip na snídani

Více tipů
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Zeleninové carpaccio

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba