Prostreno.cz

Karbanátky z mletého hovězího masa

Mleté hovězí maso s bylinkami, malé karbanátky jsou perfektní jako předkrm.

Ohodnotit
(15 hlasů)
  • 1h a 10min

    35min příprava

    35min vaření

  • 924 kJ / 220 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny14g
sacharidy17g
tuky11g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Všechny ingredience na omáčku promíchejte a dejte vychladit.
  2. Ostatní suroviny dejte do větší mísy, podle chuti osolte, opepřete a dobře promíchejte (nejlépe rukama).
  3. Z hmoty tvarujte malé karbanátky, které obalte v hladké mouce, rozšlehaném vejci, strouhance a opečte je zvolna na oleji.
  4. Karbanátky můžete taky uložit na plech vyložený pečícím papírem a upéct je v troubě.
  5. Podávejte s jogurtovou omáčkou.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    100,00g
  • Sacharidy:

    384,46g
    • Cukry:

      29,40g
  • Tuky:

    174,23g
  • Vláknina:

    106,00g

Aktivita pro spálení: 220 kcal

27

minut jízdy na kole

20

minut běhu

65

minut uklízení



Podobné recepty

Mleté maso s rýží

(29 hlasů)
35min
618 kJ

Kuličky z mletého masa

(15 hlasů)
60min
985 kJ

Mleté maso s kokosovým mlékem

(10 hlasů)
50min
511 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Karbanátky z mletého hovězího masa

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat