Prostreno.cz

Neposedné vlasy i lesklá pleť. Poznejte nejosvědčenější rady

Nezkrotné vlasy, mastná pleť, nevýrazný pohled, pupínky či řídké obočí? Zkuste pár těchto kosmetických triků, bez kterých se od dnešního dne neobejdete! P.S.: Jsou návykové!

Kdo má ty nejosvědčenější rady pro péči o krásu? Ti, kteří mají odzkoušeno – a neváhají se o své poznatky podělit. Stačí pár minut brouzdat po internetu a vstřebávat cenné informace… Ať žijí bloggerky!

Lesklá pleť

Procházíte okolo výlohy a vidíte, jak se vám leskne celý obličej? Skočte si na roh pro kávu do kelímku, nebo si dejte něco dobrého v rychlém občerstvení. U té příležitosti totiž dostanete papírový ubrousek, který nouzově vysaje přebytečnou mastnotu z T-zóny, aniž byste musela shánět zrcátko a pudr. Jednoduché, bezbolestné.

Neposedné vlasy

Silné kadeře, které se kroutí ve vlhkosti nebo mají sklon ke krabatění, jsou považovány za zlo. Jak je zkrotit? Večer použijte kondicionér na vlasy nebo masku a nechte působit přes noc. Ráno opláchněte a běžte do práce. Když budete mít štěstí, vaše vlasy budou hebké a zároveň okamžitě chráněné.

Sexy vzhled očí

Víte, jak umělečtí maskéři líčí filmové hvězdy? Aby kterákoli herečka měla krásné, měkké oči, je jí horní linie řas nalíčená černými očními linkami, zatímco ta spodní hnědými. Oko pak působí ohraničeně, sexy, ale zároveň romanticky.

Andělský pohled

Otevřenější oči a pohled osudové ženy zajistí bílá tužka, jíž olemujte vnitřní okraj svého dolního víčka. Budete působit jako známé herečky ze 40. let.

Zářící pleť

To nejlepší, co pro svůj vzhled můžete udělat, je pít hodně vody. Ano, i v zimě. Právě v tomto období je lidský organismus mnohem náchylnější k dehydrataci, což znamená, že vaše pleť se stává suchou, olupuje se, šedne a vrásky jsou výraznější. Zavodněte se!

Čistý obličej

Sedíte u monitoru, hledáte myšlenku, a tak si položíte ruku na čelo a přemýšlíte. Nápad možná přišel, ale s ním i něco navíc. Na počítačové klávesnici je ukryto sedm a půl tisíc různých mikroorganismů, které podle britských mikrobiologů mohou vyvolat průjmová onemocnění, zhnisání ran nebo různé záněty. A taky akné a zhoršení stavu již vyrašených pupínků. Proto pokud pracujete u počítače, vyvarujte se častého sahání na obličej.

Obočí jako z magazínu

Pokud máte tenké či řídké obočí, jako první použijte tužku v o něco světlejším odstínu, než je vaše přírodní barva. Tou definujte tvar a zafixujte ho gelem. Pak použijte prášek na obočí, jenž má blízko k přirozené barvě (investice několika desítek korun) a celou linii obočí jím „přetáhněte“ za pomoci kartáčku.

Žluté nehty

Už nevíte, co dělat se svými zažloutlými nehty? Bloggerky používají kartáček na nehty a bělicí zubní pastu. Možná to stojí za pokus.





Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Frittata s rajčaty

(12 hlasů)

Snídaně pro dva

(17 hlasů)

Zapečená celozrnná houska

(17 hlasů)
Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat