Prostreno.cz

Pikantní hruškové čatní

Čatní skvěle doplní grilovaná masa, uzeninu, teriny a paštiky. Příprava čatní je jednoduchá – všechny suroviny společně povaříte v hrnci, dochutíte a pak už jen naplníte skleničky.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 30min

    15min příprava

    15min vaření

  • 408 kJ / 97 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny1g
sacharidy23g
tuky0g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Omyté hrušky bez jádřince nakrájejte na kostky-hrušky nemusíte loupat , jen pokud mají hodně tvrdou slupku oloupejte je, záleží na odrůdě hrušek.
  2. Hrušky nasypte do hrnce ,přidejte cukr, ocet a ostatní suroviny.
  3. Přiveďte k varu a nechte 20 – 25 minut probublávat , podle tvrdosti hrušek.
  4. Naplňte do skleniček ,uzavřete víčky a otočte dnem vzhůru a nechte vychladnout.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    29,48g
  • Sacharidy:

    446,20g
    • Cukry:

      181,69g
  • Tuky:

    24,71g
  • Vláknina:

    87,10g

Aktivita pro spálení: 97 kcal

12

minut jízdy na kole

9

minut běhu

28

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Pikantní hruškové čatní

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat