Prostreno.cz

Libanonská jehněčí rýže

Mleté jehněčí maso s voňavým kořením a rýží.

Ohodnotit
(5 hlasů)
  • 1h a 25min

    25min příprava

    60min vaření

  • 879 kJ / 210 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny12g
sacharidy7g
tuky15g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Rýži připravte podle návodu na obalu.
  2. Ve velké pánvi , nebo větším rendlíku rozehřejte olej.
  3. Přidejte jehněčí maso, skořici, nové koření, kardamom ,muškátový oříšek , vývar a duste 30 minut , dochuťte solí.
  4. K masu přidejte uvařenou rýži, mátu , piniové oříšky rozinky a promíchejte , až se vše spojí .
  5. V misce smíchejte jogurt a nastrouhanou okurku ,podle chuti osolte.
  6. Jehněčí směs rozdělte na talíře , posypte ji nudličkami okurky a kolem směsi dejte jogurt s okurkou . Hned podávejte .



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    67,46g
  • Sacharidy:

    291,10g
    • Cukry:

      76,00g
  • Tuky:

    230,16g
  • Vláknina:

    107,94g

Aktivita pro spálení: 210 kcal

26

minut jízdy na kole

20

minut běhu

62

minut uklízení



Podobné recepty

Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Tip na snídani

Více tipů

Snídaně z lásky

(38 hlasů)

Kuskus se sušeným mangem

(17 hlasů)

Brusinková čokoláda

(24 hlasů)

Ohodnoťte recept:
Libanonská jehněčí rýže

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat