Prostreno.cz

Kachní játra s houbami

Delikatesa pro milovníky husích jater.

Ohodnotit
(9 hlasů)
  • 50min

    20min příprava

    30min vaření

  • 603 kJ / 144 kcal

    energetická hodnota na 100g

Nutriční informace na 100 gramů:

bílkoviny6g
sacharidy9g
tuky9g

Ingredience na


Postup přípravy

  1. Očištěné houby nakrájejte na slabé plátky.
  2. Na pánvi se 3 lžícemi oleje orestujte nakrájenou šalotku, přidejte hřiby a vše lehce orestujte, přidejte tymián, osolte a tak 10-15 minut poduste.
  3. Na pánvi s rozehřátým máslem a lžíci oleje zprudka opečte nakrájená játra, zmírněte oheň a pečte zhruba 2 až 3 minuty z obou stran dozlatova.
  4. Přidejte připravenou šalotku, najemno nakrájený česnek, chilli, majoránku, houby, lehce zalijte hovězím vývarem a prohřejte.
  5. Podávejte posypané petrželkou a opečenými tousty.



Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    54,60g
  • Sacharidy:

    161,40g
    • Cukry:

      19,80g
  • Tuky:

    188,88g
  • Vláknina:

    61,00g

Aktivita pro spálení: 144 kcal

18

minut jízdy na kole

13

minut běhu

42

minut uklízení



Podobné recepty

Pikantní kuřecí játra

(31 hlasů)
30min
938 kJ

Drůbeží játra s jablkem

(23 hlasů)
45min
685 kJ

Restovaná játra

(19 hlasů)
25min
544 kJ
Více receptů


Sledujte nás na sociálních sítích:
Vložit můj recept

Reklama

Ohodnoťte recept:
Kachní játra s houbami

Prostreno.cz

Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat