Prostreno.cz

Chléb s brusinkovou pomazánkou a pomerančovým 100% džusem

Při koupi pečiva sledujte množství vlákniny ve 100 g pečiva. Ideálně by mělo mít alespoň 7 g vlákniny na 100 g výrobku.

Více receptů najdete v naší aplikaci: www.jidelniplan.cz

Ohodnotit
(38 hlasů)
10min

10min příprava

0min vaření

952 kJ / 227 kcal

energetická hodnota na 100g

Pro začátečníky

náročnost



Postup přípravy

  1. Tvaroh utřete spolu s Lučinou a brusinkovým džemem. Jemně dochuťte pár kapkami citronu a mořskou solí.
  2. Podávejte s červenou řepou a slunečnicovým chlebem.

TIP:

Citronová šťáva – kyselé pH, pomáhá snižovat glykemický index výsledného pokrmu, tedy dostatečně zasytí na delší dobu a nerozhýbe hladinu cukru v krvi.

Tato snídaně zajistí Vašemu tělu vše, co k nastartování metabolismu potřebujete –energii v podobě fruktózy i složených sacharidů (tedy jak rychlou vzpruhu, tak energii minimálně do dopolední svačiny, dostatek vlákniny, bílkoviny, zeleninu, vápník v podobě sýra a tvarohu a dávku vitamínů, minerálních látek a antioxidantů.


Složení nutričních hodnot

  • Bílkoviny:

    33,90 g
  • Sacharidy:

    139,20 g
    • Cukry:

      82,00 g
  • Tuky:

    34,00 g
  • Vláknina:

    3,00 g

Aktivita pro spálení:

227 kcal
28

minut jízdy na kole

21

minut běhu

67

minut uklízení





Podobné recepty

Snídaně pro dva

(17 hlasů)
30min
1501 kJ

Francouzský toast

(47 hlasů)
7min
825 kJ

Letní snídaně

(19 hlasů)
15min
835 kJ
Více receptů

Celkem 0 komentářů


Sledujte nás na sociálních sítích:

Reklama

Potraviny v receptu

tmavý slunečnicový chleba

238,1 kcal / 100g
B8,3 g
S46,6 g
T4,6 g

sýr lučina

292,62 kcal / 100g
B7,3 g
S2,5 g
T26 g

sterilovaná červená řepa

43 kcal / 100g
B1 g
S9 g
T0,6 g

citronový extrakt

289 kcal / 100g
B0 g
S71 g
T0 g
Více informaci na befity
Zavřít

Ohodnoťte recept:
Chléb s brusinkovou pomazánkou a pomerančovým 100% džusem

Prostreno.cz
Zavřít Pro pokračování se musíte registrovat nebo přihlásit

Přihlásit přes Bety.cz Registrovat
Zavřít

Přihlášení

Přihlaste se pomocí vašeho uživatelského jména (nicku) nebo e-mailu.
Ještě nemáte účet? Pokračujte na naši registraci.

Přihlašuji se...

nebo

Zavřít

Uvařeno. Gratulujeme!

Pro vložení obsahu je potřeba