10min
10min příprava
0min vaření
398 kJ
energetická hodnota na 100g
Nutriční informace na 100 gramů:4g tuky12g sacharidy4g bílkoviny
Při koupi pečiva sledujte množství vlákniny ve 100 g pečiva. Ideálně by mělo mít alespoň 7 g vlákniny na 100 g výrobku.
Více receptů najdete v naší aplikaci: www.jidelniplan.cz
Ingredience na
1 porce
2 porce
3 porce
4 porce
5 porcí
6 porcí
7 porcí
8 porcí
9 porcí
10 porcí
11 porcí
12 porcí
13 porcí
14 porcí
15 porcí
16 porcí
17 porcí
18 porcí
19 porcí
20 porcí
Uložit recept do kuchařky
100 g
sterilované červené řepy
50 g
sýr Lučina linie
50 g
polotučného tvarohu
10 g
brusinkového džemu
citrónová šťáva
sůl
30 g
čerstvého slunečnicového chleba
200 ml
Relax 100% džusu Pomeranč
Postup přípravy
Tvaroh utřete spolu s Lučinou a brusinkovým džemem. Jemně dochuťte pár kapkami citronu a mořskou solí.
Podávejte s červenou řepou a slunečnicovým chlebem.
TIP:
Citronová šťáva – kyselé pH, pomáhá snižovat glykemický index výsledného pokrmu, tedy dostatečně zasytí na delší dobu a nerozhýbe hladinu cukru v krvi.
Tato snídaně zajistí Vašemu tělu vše, co k nastartování metabolismu potřebujete –energii v podobě fruktózy i složených sacharidů (tedy jak rychlou vzpruhu, tak energii minimálně do dopolední svačiny, dostatek vlákniny, bílkoviny, zeleninu, vápník v podobě sýra a tvarohu a dávku vitamínů, minerálních látek a antioxidantů.